«Діназ» в Сіде затоптав «Альянс»

Субота, Березня 6, 2021 - 21:48

Команди Першої ліги не можуть встояти перед вишгородцями.

На зборі в Туреччині «Діназ» у напруженому двобої обіграв «Альянс» (Липова Долина) з рахунком 2:1. Матч відбувся в суботу, 6 березня, на відмінному газоні спортивного комплексу готелю «SideStar». Ця перемога стала третьою для діназівців у зимове міжсезоння над командами Першої української ліги. Раніше були декласовані житомирське «Полісся» та краматорський «Авангард».

ЧИТАЙТЕ: Два швидкі голи забезпечили «Діназу» перемогу над «Поліссям»

Вже з перших хвилин поєдинку проти «Альянсу» стало зрозуміло, що підопічним Володимира Бондаренка буде непросто. Суперник на другій хвилині мав чудову можливість відкрити рахунок, але досвідчений голкіпер «Діназу» Олексій Крупниченко, продемонструвавши чудову індивідуальну майстерність, зберіг свої ворота в недоторканності. Невдовзі неточний пас Андрія Волошина ледве не обернувся неприємностями для вишгородців - все обійшлося.

Поступово гра вирівнялася і вже діназівці стали турбувати ворота суперника. На 19-й хвилині наша команда відкрила рахунок. Артем Бафталовський вдало зіграв на підборі, просунувся до лінії карного майданчику і, трішки змістившись зліва в центр, пробив у нижній кут воріт. Стрибок голкіпера «Альянсу» виявився запізнілим. У першому таймі «Діназ» втратив ще кілька нагод забити, але й «Альянс» час від часу змушував працювати оборону суперника. Перед самісінькою перервою Сергій Старенький потужним ударом в дальню «дев’ятку» метрів з 20-ти подвоїв перевагу своєї команди.  

ЧИТАЙТЕ: Вольова перемога в Бузовій

Другий тайм колектив з Липової Долини розпочав потужно і створив кілька хороших нагод. Та пробити Олексія Крупниченка & компанія по обороні, котрі цього дня спіймали кураж, ніяк не вдавалося. М’яч з найвигідніших ситуацій не потрапляв у сітку. Зате стовідсоткову нагоду втретє вразити ворота «Альянсу» отримав «Діназ». Їх швидку й гостру контратаку грубо перервав захисник суперника і суддя чітко призначив справедливий пенальті. Утім, Олексій Бриженко програв дуель голкіперу «Альянсу», котрий парирував нескладний удар півзахисника.

До фінального свистка залишалося ще двадцять хвилин і хлопці з Сумщини, підбадьорені вдалою грою свого партнера у воротах, кинулися відіграватися. Поступово тиск на команду з Київщини почав нагнітатися. Олексій Крупниченко крутився, як білка в колесі, перепиняючи політ м’яча у ворота. Та на 88-й хвилині навіть йому не вдалося врятувати «Діназ». Утім, досягти більшого «Альянс» не зміг, потерпівши чергову поразку на березі Середземного моря.

ЧИТАЙТЕ: Сергій Старенький: «Я повернувся в рідний «Діназ» і хочу допомогти йому піднятися на вищий рівень»

Відтак, у підопічних Володимира Бондаренка є тепер один день аби перевести подих. В понеділок на них очікує випробування харківським «Металом». А в неділю жодних поблажок не буде. На команду чекає два повноцінні півторагодинні виснажливі тренування.

Матч «Діназ» - «Метал» відбудеться на одному з полів футбольного комплексу «Аркадія Спорт». До речі, вишгородці і харків’яни мешкають в одному готелі і тренуються на одному й тому ж газоні. Тому цей двобій варто очікувати з інтригуючою цікавістю.   

«ДІНАЗ» (Вишгород) – «АЛЬЯНС» (Липова Долина) – 2:1

Голи: Бафталовський (19), Старенький (43) - Лучик (88).

На 71-й хвилині Олексій Бриженко («Діназ») не реалізував пенальті.

«Діназ»: Крупниченко, Банасевич, Гарбар, Волошин, Помазан, Старенький, Белич, Бриженко, Бафталовський, Апанчук, Кірієнко. На заміну виходили: В.Шевченко, Бовтрук, Петренко, Брижчук, Русьян, Корешков, Ізотов.

Всі новини оперативно. Приєднуємося й запрошуємо друзів!!!!!!!!!!!! https://t.me/FCDINAZ

Більше фотографій та відео дивіться на офіційних клубних сторінках в соціальних мережах та офіційному каналі в ютубі.

https://www.facebook.com/FC-Dinaz-491987270912403/

https://t.me/FCDINAZ

https://www.youtube.com/channel/UCOM8S6a4YOxFPGuXOfChBCQ

Коментувати:

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.

Наші партнери