Два швидкі голи забезпечили «Діназу» перемогу над «Поліссям»

Понеділок, Лютого 15, 2021 - 21:30

Вишгородці в манежі обіграли представника Першої ліги.

15.02.2021. Товариський матч

«ДІНАЗ» (Вишгород) – «ПОЛІССЯ» (Житомир) – 2:1

Голи: Кірієнко (10), Помазан (12) – Гавриленко (60).

«Діназ»: Крупниченко, Банасевич, Дмитренко, Волошин, Помазан, Старенький, Бовтрук, Бриженко, Брижчук, Апанчук, Кірієнко. На заміну виходили: Котовий, Гарбар, Ізотов, Саленко, Добровольський, Бафталовський, Тихонов, гравці на перегляді.

В понеділок в динамівському критому манежі в Конча Заспі «Діназ» здобув перемогу над житомирським «Поліссям». За домовленістю наставників обох команд, матч тривав чотири тайми по 25 хвилин кожен. Збільшення ігрового часу дало можливість надати потрібну ігрову практику всім футболістам та перевірити в дії всіх потенційних новачків.

Вишгородці з перших хвилин матчу почали діяти агресивно, з явним акцентом на атаку. Розтягуючи суперника по всьому фронту, вони намагалися знайти підступи до воріт суперника. Але натомість ледве не прогавили випад житомирян. Благо м’яч всього лиш поцілував перекладину й відскочив у поле. Зате відповідь «Діназу» виявилася значно вагомішою. На 10-й хвилині досвідчений Сергій Старенький на мікропаузі витягнув на себе двох противників і віддав зрячу передачу на Максима Банасевича, котрий підключився по флангу. Навіс в один дотик від крайнього захисника на протилежний кут воротарської, де Ігор Кірієнко у високому стрибку головою переправляє м’яч у дальній кут воріт – 1:0.

Минуло всього дві хвилини і діназівці подвоюють свою перевагу. Це Роман Помазан (на фото) філігранно виконав штрафний, спрямувавши м’яч над «стінкою» в ближню «дев’ятку». Відчайдушний стрибок голкіпера «Полісся» нічим зарадити не зміг. Володіючи ініціативою, підопічні Володимира Бондаренко організували ще кілька небезпечних атак, але не зуміли довести їх до логічного завершення. Найближчим до успіху був все той же Ігор Кірієнко, котрий головою завершував подачу від кутового Романа Помазана. М’яч влучив у перекладину, потім вдарився в лінію воріт, а далі загрозу відвели житомиряни.

Після великої перерви між другим та третім таймами, у складі «Діназу» вийшло кілька молодих гравців, серед котрих були й 15-річні вихованці власної академіїРоман Саленко, Андрій Тихонов та Данило Андрющенко. Звичайно, в такій ситуації старшим і досвідченим представникам Першої ліги вдалося перехопити ініціативу. Але втілити її в результативний удар вони змогли всього раз. На 60-й хвилині рахунок скоротив півзахисник Максим Гавриленко. В останні хвилини «Полісся» намагалося уникнути поразки, але молодь та досвід «Діназу» витримали цей тиск з гідністю.

Всі новини оперативно. Приєднуємося й запрошуємо друзів!!!!!!!!!!!! https://t.me/FCDINAZ

Більше фотографій та відео дивіться на офіційних клубних сторінках в соціальних мережах та офіційному каналі в ютубі.

https://www.facebook.com/FC-Dinaz-491987270912403/

https://t.me/FCDINAZ

https://www.youtube.com/channel/UCOM8S6a4YOxFPGuXOfChBCQ

Коментувати:

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.

Наші партнери