«Діназ» не гратиме в Меморіалі Щанова

Вівторок, Лютого 4, 2020 - 12:32

Вишгородці пропустять другий традиційний зимовий турнір.

Керівництво вишгородського клубу прийняло рішення відмовитися від участі головної професійної команди «Діназу» в Меморіалі Щанова. Це другий традиційний зимовий підготовчий футбольний турнір, котрий проходить під егідою Київської обласної асоціації футболу.

«Це було не спонтанне рішення після нашої поразки в півфіналі Меморіалу Макарова, - говорить головний тренер «Діназу» Володимир Бондаренко. – Ми раніше говорили про це з почесним президентом Ярославом Москаленко. Причина в тому, що матчі турніру проводимуться по вихідних, а фінал заплановано аж на 29 лютого. Та саме в цей день, або ж 1 березня (все поки що в процесі вирішення) ми можемо вилетіти на запланований збір до Туреччини. І якщо ми пройдемо до фіналу, то це було б просто неправильно по відношенню до суперників. Відіграти весь турнір і не вийти на вирішальний матч… Ось і прийняли таке непросте рішення. Тепер зосередимося на тижневому тренувальному циклі. Плануємо грати контрольні матчі по вихідних з хорошими суперниками. Якщо буде можливість, то й серед тижня проведемо спаринг. Після гри з «Джуніорс» у півфіналі Меморіалу Макарова команда отримала два дні перепочинку і в четвер зберемося на повноцінне заняття в Лютежі».

Нагадаємо, що минулого року «Діназ» став переможцем Меморіалу Щанова, обігравши у фіналі молодих професіоналів з «Оболонь-Бровар» U-19 (2:0), котрих тоді тренував нинішній наставник головної команди пивоварів Олег Мазуренко. Точними ударами в тому поєдинку відзначилися два Олександри – Гарбар та Безпалий. Отож, тепер трофей другого зимового турніру отримає новий володар.  

Більше фотографій та відео дивіться на офіційніх клубних сторінках в соціальних мережах та офіційному каналі в ютубі.

https://www.facebook.com/FC-Dinaz-491987270912403/

https://t.me/FCDINAZ

https://www.youtube.com/channel/UCOM8S6a4YOxFPGuXOfChBCQ

Коментувати:

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.

Наші партнери