Володимир Бондаренко: «В останніх матчах ми виглядаємо не так, як того хотіли б»

Понеділок, Листопада 11, 2019 - 13:57

Наставник «Діназу» про поразку від «Чайки».

Принципове дербі Київщина в Другій лізі «Діназ» - «Чайка» виграла команад з Петропавлівської Борщагівки. Одразу по завершенню поєдинку наставник вишгородців Володимир Бондаренко прокоментував гру своїх підопічних.

«Хлопці старалися, але цього сьогодні виявилося мало. Ми говорили їм, як «Чайка» будує свою гру, як виконує стандарти, але ми отримали два голи саме після них. Якщо говорити по нашій грі, то мали ми зараз створюємо попереду. Так, в другому таймі трішки освіжили гру замінами, почали контролювати м’яч і гол хороший забили, зрівнявши рахунок, але потім знову збилися на якийсь незрозумілий навал і отримали м’яч якраз в цей період. Програли гру і вітаю «Чайку» з цією перемогою.

Ми провели в перерві три заміни, бо загалом і планували освіжити гру, знаючи проблеми, скільки людей у них в запасі, які труднощі у них є. Ми планували додати в швидкості, те що ми робили в Калуші. Воно в принципі спрацювало, але трохи стандарт, коли ми пропустили другий м’яч збив нас. Думаю, що якби не ця наша помилка, то ми б дотиснули.

Причину чому не забиває Терещенко в останніх матчах? Треба у нього питати. Зрозуміло, що якщо ти нападаючий, то ти повинен забивати, якщо не забиваєш, то граєш корисно для команди. Але в останніх іграх ми всі виглядаємо не так, як ми б того хотіли».

Відео післяматчевого коментаря Володимира Бондаренко можна подивитися на ютубі за посиланням: 

Більше фотографій та відео дивіться на офіційніх клубних сторінках в соціальних мережах та офіційному каналі в ютубі.

https://www.facebook.com/FC-Dinaz-491987270912403/

https://t.me/FCDINAZ

https://www.youtube.com/channel/UCOM8S6a4YOxFPGuXOfChBCQ

Коментувати:

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.

Наші партнери