Великий футбол в Лютежі

П'ятниця, Квітня 5, 2019 - 11:00

В суботу «Діназ» та «Діназ-2» проведуть два цікаві домашні поєдинки.

6 квітні офіційно стартує цьогорічний футбольний сезон для дорослих колективів нашої футбольної академії. Перша команда «Діназу» (тренер Володимир Бондаренко) відновить участь в чемпіонаті України серед аматорів й вдома прийматиме кропивницький «Олімпік». Відтепер вишгородці повністю зосередяться на виступах в цьому турнірі і намагатимуться покращити свої результати. Для молодого вишгородського колективу це буде хороших досвід перед дебютом в професійному футболі, котрий заплановано влітку.

Щодо гри «Діназу» з «Олімпіком», то вона розпочнеться на «Лютіж Арені» о 13 годині. Напередодні діназівці провели передігрове заняття, відпрацьовуючи ключові тактичні моменти. Команда вже повністю адаптувалася до штучного газону після повернення з турецьких зборів, а гравці, які мали мікропошкодження, повернулися до занять в загальній групі. 

Нагадаємо, що поєдинок першого кола в Кропивницькому між «Олімпіком» та «Діназом» завершився більш ніж впевненою вольовою перемогою підопічних Володимир Бондаренко з рахуночком 7:1. Тоді точними ударами в нашій команді відзначилися Безпалий (23), Прима (35), Каркошкін (38), Бодров (65, 84), Капаністий (66), Корешков (72), в олімпійців гол престижу забив Бо (10). Чекаємо і в суботу не менше забитих м’ячів.

Також готується до першого матчу вищої ліги чемпіонату Київщини проти «Любомиру» зі Ставище й «Діназ-2» (на фото; тренер Анатолій Блазунь). За великим рахунком для резервістів вишгородського клубу та їх нового наставника це дебют в елітному дивізіоні регіону. Раніше друга команда виступала або в чемпіонаті Києва, або в першій лізі першості Київської області. Лише кілька нинішніх гравців «Діназу-2» мають досвід виступів на серйозному рівні, 95 відсотків нинішнього складу - це перспективні молоді вихованці. Утім, не виключено, що в стартовому протоколі з’являться й представники першої команди, котрих тренерський штаб вніс в заявку на обласний турнір аби мали можливість лавірувати зі складом та підсилити резервістів. Матч «Діназ-2» - «Любомир» на «Лютіж Арені» розпочнеться о 10.30.

Запрошуємо всіх вболівальників чудового суботнього дня, 6 квітня, завітати на стадіон, підтримати обидва наші колетиви й насолодитися улюбленою грою мільйонів. Нас чекає справжнє футбольне видовище! Вхід безкоштовний! 

Більше фотографій та відео дивіться на офіційній клубній сторінці в соціальній мережі FB та офіційному каналі в ютубі.

https://www.facebook.com/FC-Dinaz-491987270912403/

https://www.youtube.com/channel/UCOM8S6a4YOxFPGuXOfChBCQ

Коментувати:

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.

Наші партнери