Валентин Корешков: «У нас трішки з’явився «футбольний голод»

П'ятниця, Квітня 19, 2019 - 12:51

Захисник «Діназу» про підготовку до гри з «Факелом».

Головна команда «Діназу» минулий тур чемпіонату України серед аматорів пропускала (поєдинок з вишгородською «Чайкою» перенесено на 18 травня) і впродовж двох тижнів готувалася до зустрічі з липовецьким «Факелом», котра призначена на 13 годину 20 квітня. Безперечно, прихильники нашої команди прийдуть в суботу на «Лютіж Арену» аби підтримати своїх улюбленців. Особливо після чудової перемоги над кропивницьким «Олімпіком» (10:2). Та й самі футболісти вже трішки зголодніли за офіційними матчами, де зовсім інші емоції. Про підготовку до битви з «Факелом» ми поговорили із захисником «Діназу» Валентином Корешковим.

- З’явился «футбольний голод» за ці два тижні? – запитуємо.

- Трішки є. Ми довго готувалися до сезону, побували на зборах в Туреччині, потім приїхали, почали грати і знову пауза. Навіть не зіграли контрольний матч. Це зовсім не те, що хочеться зараз. Але ж не від нас залежало.

- Ритм збився?

- Хм… Можливо. Але ми це розуміємо і налаштовуємося серйозно.

- Велика перемога над «Олімпіком» - хороша розминка?

- Скоріше так, ніж ні. Буває, що після такого легкого результату команда в наступному турі трішки розслабляється і не грає так яскраво. Тому тут може й пауза вчасна. Був час переварити все, проаналізувати й заспокоїтися. На гру з «Факелом» вийдемо повністю мобілізовані.

- У тебе була невелика мікротравма й певний час ти тренувався за індивідуальним графіком. Зараз все впорядку?

- Так, все добре. Ми почали сезон на штучному полі, потім були збори на «зеленці» в Туреччині, затим знову повернулися на штучне. Почала турбувати спина і довелося взяти невелику паузу. Але останній тиждень вже повністю працюю в загальній групі.

- Так би мовити, адаптувався до штучного газону.

- Можна сказати, що й так. Це нормальний футбольний процес, головне не форсувати й до всього підходити професійно. Ми працюємо в режимі щоденних тренувань і готові тільки вигравати.

- В першому колі «Діназ» програв «Факелу» в гостях з непристойним рахунком – 1:7. Тепер є почуття реваншу?

- Є. Воно завжди є у команди, коли ти ось так незаслужено програєш. Треба згадати, що тоді у нас були інші пріоритети і в Липовець поїхав не основний склад. Для нас на той час головним був чемпіонат області. Але навіть попри те, що багато хто не їздив на ту гру, зараз всі хочуть тільки виграти.

- Щось знаєш про «Факел»?

- Нічого конкретного. Тільки те, що вони в турнірній таблиці вище від нас. Зосереджений більше на власній підготовці і хочу вигравати в будь-якого суперника.

- «Діназ» зараз став сильнішим, ніж осінню?

- Сто процентів. Тренування стали частішими, як я вже казав, займаємося кожного дня. Був хороший підготовчий період та й до того ж в команду прийшло кілька футболістів, які значно підсилили нас.

- Хочу пригадати матч з «Олімпіком». Тоді було забито гол, коли ти вискочив один на один з голкіпером і хоча міг забивати сам, але не пошкодував й віддав пас на Тамаза Авдаляна, котрий відправив м’яч вже в пусті ворота (на фото момент, коли Валентин Корешков робить саме цю гольову передачу). Зряче віддавав?

- Бачив, як він біг паралельно. Не віддати було просто неможливо. Але перш за все хотів би відзначити всю комбінацію. Там була атака десь в 15-17 пасів і більшість з них в один дотик. Неймовірно красиво все вийшло.

- Як для крайнього захисника, ти досить частенько підключаєшся вперед. Таке завдання тренера, чи просто сам любиш атакувати?

- І те, і друге. Люблю атакувати, забивати і Петрович (Володимир Бондаренко Прим.авт.) це від мене вимагає. Інколи вдається й забивати.

- Зараз «Діназ» перебуває в середині турнірної таблиці в чемпіонаті аматорів. А яке реальне місце команди в групі?

- В першій трійці.

- Загубили десь 7-9 очок?

- Навіть більше. На це були певні причини. Але зараз ми повинні трохи наздогнати втрачене.  

Більше фотографій та відео дивіться на офіційній клубній сторінці в соціальній мережі FB та офіційному каналі в ютубі.

https://www.facebook.com/FC-Dinaz-491987270912403/

https://www.youtube.com/channel/UCOM8S6a4YOxFPGuXOfChBCQ

Коментувати:

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.

Наші партнери