Третє побачення «Діназу» та «Поділля» відбудеться в неділю

Субота, Вересня 26, 2020 - 13:16

Вишгородці вирушили на матч за день до гри.

27 вересня в чемпіонаті України серед команд Другої ліги заплановано календарну зустріч, в котрій зустрінуться другий та третій клуби групи А «Поділля» і «Діназ». Перед звітним туром хмельничани на одне очко випереджають вишгородців і результат цього поєдинку може  або змінити їх місцями, або віддалити один від одного, або залишити статус-кво на даному етапі.

ЧИТАЙТЕ: Роман Капаністий: «Амбіції «Діназу» зросли і хлопці прагнуть перейти в Першу лігу»

Склад «Поділля» напередодні матчу підсилив нападник Фаді Салбак. Це легіонер вже біля місяця перебуває у Хмельницькому і тільки зараз потрапив до заявки команди. Фаді народився в Хайфі (Ізраїль) і розпочав займатися футболом в академії місцевого клубу «Маккабі». В віці восьми років разом з сім’єю перебрався до Канади, де продовжив грати в соккер. Останні два роки виступав у складі канадської команди «Воркута» та захищав кольори студентської збірної Технологічного університету Онтаріо. У попередньому своєму сезоні він забив 16 м’ячів у 14 матчах і виграв кілька канадських нагород. До України приїхав з благословення рідних та друзів і сподівається з часом продовжити кар’єру на більш високому рівні.  

«Діназ» відправився до Хмельницького в суботу вранці напередодні гри. Команда планує прибути на місце по обіді і провести на газоні місцевого спорткомплексу передматчеве тренування. Затим у футболістів будуть відновлювальні процедури та підготовка до принципового двобою з «Поділлям».

ЧИТАЙТЕ: «Поділля» - «Діназ»: як це було

Зустріч «Поділля» - «Діназ» обслуговуватиме суддівська бригада на чолі з Мирославом Лапко (Івано-Франківськ). Асистенти арбітра – Юрій Ковальчук та Василь Остапчук (Львів). Четвертий арбітр – Марина Матковська (Хмельницький). Спостерігач арбітражу – Михайло Радіоненко (Київська область).

Матч на СК «Поділля» призначено на 16:00 і розпочнеться він з хвилини мовчання, оскільки в Україні оголосили день жалоби за загиблими в авіакатастрофі. Як відомо, у п'ятницю, 25 вересня, близько 20:45 поблизу міста Чугуїв у Харківській області трапилася авіакатастрофа – впав військовий літак Ан-26. Внаслідок катастрофи Ан-26 загинули військові льотчики і курсанти.

Професіональна футбольна ліга України висловлює співчуття рідним та близьким загиблих.

Всі новини оперативно. Приєднуємося й запрошуємо друзів!!!!!!!!!!!! https://t.me/FCDINAZ

Більше фотографій та відео дивіться на офіційних клубних сторінках в соціальних мережах та офіційному каналі в ютубі.

https://www.facebook.com/FC-Dinaz-491987270912403/

https://t.me/FCDINAZ

https://www.youtube.com/channel/UCOM8S6a4YOxFPGuXOfChBCQ

Коментувати:

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.

Наші партнери