Тарас Ільницький: «Ми намагалися зіграти компактно і тримати більше людей за лінією м’яча»

Понеділок, Листопада 11, 2019 - 10:16

Наставник «Чайки» про успіх в Демидові.

Команді з Петропавлівської Борщагівки вдалося вирвати перемогу у принциповому протистоянні з вишгородським «Діназом». Головний тренер гостей Тарас Ільницький стримано оцінив вікторію своїх підопічних.

«Дуже складно було. Це обласне дербі, ми знали, що буде бойова гра і ми дуже задоволені, що сьогодні виграли. Ми до кожного суперника готуємося ретельно, плюс ми вже грали з «Діназом», знали, що команда любить контролювати м’яч, тому намагалися зіграти дуже компактно, тримати максимально більше людей за лінією м’яча і діяти максимально агресивно, коли це можливо.

Звичайно, ми працюємо над стандартами. Єдине, що нам сьогодні не вдалося, то це забити гол при швидкій контратаці, хоча у нас було багато можливостей. На жаль, ми не зуміли цим скористатися. Тому й вийшла така нервова кінцівка матчу.

Нас небагато, є чотири-п’ять молодих гравці і вони не витримують весь матч, тому ми знали, що так буде («Діназ» захопить територіальну ініціативу – Прим.авт.) Єдине, ми не встигли з заміною. Вона планувалася, але ми думали її зробити трішки пізніше, а потім випустили Лещенко зліва. І гра наладилася.

Ми не дивимося наперед, ми намагаємося виграти кожен матч, а далі побачимо».

Відео післяматчевого коментаря Тараса Ільницького можна подивитися на ютубі за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=mskkJq-Oiio

Більше фотографій та відео дивіться на офіційніх клубних сторінках в соціальних мережах та офіційному каналі в ютубі.

https://www.facebook.com/FC-Dinaz-491987270912403/

https://t.me/FCDINAZ

https://www.youtube.com/channel/UCOM8S6a4YOxFPGuXOfChBCQ

Коментувати:

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.

Наші партнери