«Діназ-2010», підсилений гравцями на рік молодшими, провів збір в Моршині

Понеділок, Серпня 24, 2020 - 11:40
, , , , ,

Юні вишгородці ретельно готуються до старту нового сезону.

Плідно проводять учбово-тренувальний процес вихованці досвідченого наставника нашої футбольної академії Геннадія Каплунова. «Діназ-2010» відправився до містечка Моршин, де провів повноцінний збір, зігравши кілька контрольних поєдинків. В цей період разом з ними поїхали і гравці 2011 року народження, які підсилили команду і надали можливість тренеру лавірувати зі складом.

ЧИТАЙТЕ: «Юні діназівці побували на зборах в Чорноморську»

Діназівці розмістилися в чудовому готелі і тренувалися на відмінному футбольному газоні. А в один з вихідних до Моршину завітала збірна України серед ветеранів, яка провела поєдинок з місцевим «Медиком». Юні вихованці діназівської академії взяли участь у відкритті цього поєдинку, а потім відправилися на трибуни аби палко вболівати за Юрія Устяновича, татка воротаря «Діназу-2010» Артура Устіяновича.

«Вся наша команда неймовірно і галасливо вболівала за дядю Юру, котрий у цьому товариському виставковому матчі захищав ворота  ФК «Медик» з Моршину. Та все ж майстерність і досвід великих майстрів ветеранської збірної України виявився кращим і вони здобули впевнену перемогу 7:2. Утім, це аж ніяк не завадило після гри юним футболістам дружньо поспілкуватися, сфотографуватися та взяти автографи у гравців обох команд ветеранів», - констатував наставник Геннадій Каплунов.

В один з днів «Діназ-2010» відправився до Стрия, де зіграв у традиційному футбольному турнірі, що був присвячений «Дню прапору». В першому поєдинку вишгородці обіграли ФК «Дрогобич» 2:0 (дублем відзначився Чалий), в наступній зустрічі здолали другу команду місцевої ДЮСШ (Чалий, Солтіс) і таким чином дісталися фіналу змагань. Там на них чекала перша команда стрийської ДЮСШ. Основний час завершився внічию (0:0), а ось в лотерейній серії післяматчевих пенальті Фортуна посміхнулася господарям – 3:2 (голи у нас провели Чалий та Д’яченко). У підсумку «Діназ-2010» задовільнився срібними нагородами турніру «День прапору».  

ЧИТАЙТЕ: «Діназ-2010» повернувся додому з бронзовими медалями»

Окрім цього, діназівці зіграли в Моршині товариський поєдинок проти «Чайки» (Петропавлівська Борщагівка). Матч завершився перемогою вишгородців з рахунком 1:0. І знову свої голеадорські якості продемонстрував форвард Кирило Чалий. Після гри команда у повному складі відправилася до басейну відновлювати фізичні кондиції.

«Ми залишилися дуже задоволені цими зборами в Моршині, - говорить тренер юних футболістів Геннадій Каплунов. – Все було організовано на високому рівні. Щира подяка за теплий прийом, дружню атмосферу та організацію змагань в Моршині міському голові Руслану Ільницькому та депутату міської ради Віталію Никифоріву. Завдяки їм ми відчували себе, як вдома. Сподіваємося й в майбутньому ще раз відвідати це чудове місто».

Всі новини оперативно. Приєднуємося й запрошуємо друзів!!!!!!!!!!!! https://t.me/FCDINAZ

Більше фотографій та відео дивіться на офіційних клубних сторінках в соціальних мережах та офіційному каналі в ютубі.

https://www.facebook.com/FC-Dinaz-491987270912403/

https://t.me/FCDINAZ

https://www.youtube.com/channel/UCOM8S6a4YOxFPGuXOfChBCQ

Коментувати:

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.

Наші партнери