Юні діназівці побували на зборах в Чорноморську

Субота, Серпня 15, 2020 - 09:10
, , ,

Скоро стартує чемпіонат області серед дитячо-юнацьких команд.

Цього літа «Діназ-2011» (тренер Геннадій Каплунов) відправився до міста Чорноморськ, де провів семидневний учбово-тренувальний збір. Окрім жвож тренувань щодня юніт футболісти зіграли також чотири контрольних поєдинки. І у всіх отримали перемоги.

В Чорноморську «Діназ-2011» поклав на лопатки три місцеві команди. Спочатку вишгородці розібралися з ДЮСШ (3:0), потім насипали цілий кошик м’ячів ФК «Чорноморськ» (8:0), а ось над «Чорноморцем» з Чорноморську перемога виявилася мінімальною – 2:1.   

В один з днів діназівці відправилися до Одеси, де зустрілися з вихованцями «Чорноморця-2012». Різниця у віці вплинула на результат. Матч завершився перемогою «Діназу-2011» з рахунком 5:2. Вже після гри хлопчики прогулялися Південною Пальмірою, а потім повернулися в тренувальний табір, де продовжили підготовчий процес.

«Діти залишилися дуже задоволені такою поїздкою, та й батьки теж, - говорить Геннадій Каплунов. – Море, матчі, тренування – все це принесло позитивні емоції і, сподіваюся, користь у підготовці команди дл офіційних стартів, які заплановано на осінь».

Більше фотографій та відео дивіться на офіційних клубних сторінках в соціальних мережах та офіційному каналі в ютубі.

https://www.facebook.com/FC-Dinaz-491987270912403/

https://t.me/FCDINAZ

https://www.youtube.com/channel/UCOM8S6a4YOxFPGuXOfChBCQ

Коментувати:

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.

Наші партнери