Бондаренко: «Ми провели два різні тайми»

Понеділок, Квітня 16, 2018 - 11:52

В другому турі «Діназ» здобув повноцінні три очки в чемпіонаті Київської області.

«Впевнена перемога над «Броварами» перш за все важлива для нас в психологічному плані, - прокоментував після матчу головний тренер «Діназу» Володимир Бондаренко (на фото разом з почесним президентом клубу Ярославом Москаленко). – Особливо сподобалися дії команди в першому таймі, коли ми проводили цікаві комбінації і забивали красиві голи. Порадував Сергій Долженко. Коли забивав перший м’яч, то дуже впевнено виграв верхову дуель, а ось в другому моменті взяв ініціативу на себе, накрутив захисників і забив сам. Так повинен діяти справжній форвард – настирливо і до кінця, вирішуючи все сам.

Трішки розчарував і додав переживань другий тайм. Навіть не тим, що команда створювала багато моментів і раз за разом їх не використовувала… Перш за все не сподобалися наші дії в обороні. Ми дозволяли супернику створювати занадто багато моментів і якби проти нас діяла більш класна команда, то вона могла б реалізувати шанси. А тоді хто знає, як все склалося б. В матчах з командами такого рівня ми не повинні дозволяти створювати біля наших воріт навіть напівмоменти. Будемо працювати над помилками.

Ще радує хороша конкуренція за місце в стартовому протоколі. Це стимул всім для більш ефективної роботи. До того ж, ми не припиняємо пошук нових футболістів. Зараз, правда, трішки з цим сутужно, але влітку нас очікують серйозні часи. Кістяк команди сформується і запрошуватимемо вибірково гравців на певні позиції. Тоді також плануємо провести повноцінні тренувальні збори».  

Коментувати:

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.

Наші партнери