«Зелені» виявилися сильніші за «червоних»

Понеділок, Березня 5, 2018 - 10:41

Тренувальний поєдинок пройшов непростих погодних умовах.

В неділю на клубному стадіоні у важких погодних умовах відбувся контрольний матч між двома складами «Діназу». Арена в Лютежі заздалегідь була розчищена від снігової ковдри, але поступово білий пух знову вкривав зелений штучний газон. Від цього футболістам перш за все довелося думати про те, як би тільки втриматися на ногах та не травмувати один одного. В таких матчах на перший план виходять фізичні якості, настирливість, технічне вміння вправлятися з прудким м’ячем та тактичний прагматизм. Краще з цим впоралися «зелені», котрі й перемогли «червоних» з рахунком 2:1.

Матч пройшов за територіальної переваги «зелених». Вже на початку зустрічі Сергій Долженко з чотирьох метрів перевірив на міцність стійку воріт опонентів, згодом він же втратив ще одну чудову нагоду забити. Але партнера підтримав Ігор Лущан, котрий використав довгу передачу Дениса Петренко і відкрив рахунок. Надалі команди обмінялися двома точними уколами. У «червоних» відзначився досвідчений наставник Микола Слободянюк, а в «зелених» все ж таки свій шанс знайшов Сергій Долженко.

«Важкі погодні умови, безперечно, наклали відбиток на дії футболістів, але необхідне навантаження хлопці отримали, - констатує головний тренер Володимир Бондаренко. – Набігалися добряче. В таких матчах дуже помітно, хто працює через «не можу», а хто десь намагається зекономити. Повірте, це все з тренерського місця чудово помітно і тому нехай не ображаються потім ті, хто все ж таки не потрапить до першого складу «Діназу». Адже на це будуть об’єктивні причини. Щодо заздалегідь анонсованого приїзду на перегляд трьох легіонерів, то ми з тренерським штабом порадилися і вирішити заздалегідь відмовитися від їх послуг. Краще будемо надавати шанс нашим молодим хлопцям. Їм потрібно набиратися досвіду і вчитися в серйозних матчах. Ось зараз ведемо переговори з батьками одного 14-річного гравця академії, котрого хоче запросити наш футбольний гранд. Намагатимемося зробити все, щоб він залишився в нас. І якщо так станеться, то поступово підключатимемо його до тренувань дорослої команди. Фізичні дані у нього є, мислення є, потрібно тільки поступово підводити його до більш серйозного рівня. Дуже хочеться, щоб він ріс разом з «Діназом».  

В понеділок діназівці працюватимуть в залі, а надалі впродовж тижня проведуть ще два тренування на свіжому повітрі і в суботу передбачається контрольний поєдинок. Попередня домовленість з суперником є, залишилося тільки влагодити технічні нюанси.

Коментувати:

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.

Наші партнери