З Гатного привезли перемогу та нічию

Понеділок, Квітня 15, 2019 - 15:44
,

Гостьові поєдинки діназівців відзначилися впертою боротьбою.

Дві дитячі команди академії на матчі чемпіонату області відправилися в Гатне аби зіграти з ровесниками місцевого клубу. «Діназ-2008» (тренер Микола Слободянюк) не мав жодних проблем зі своїми опонентами й здобув впевнену перемогу 3:0.

Ще до перерви юні вишгородці зуміли двічі нанести пробоїни воротам «Гатного». Спочатку Гладчук замкнув простріл партнера й відкрив рахунок, а згодом Пенькний влучно пробив в ціль. В другому таймі Кийков втретє засмутив господарів, встановивши остаточний рахунок.

Склад «Діназу-2008»: Биховченко, Панімаш, Коблик, Якубчик, Вакульчик, Пенькний, Півень, Гладчук, Кийков. Заміни: Сербін, Ткаченко, Кушнір, Сідельников, Бабенко.

«Попри те, що результат досить комфортний для нас, сам матч виявився досить нервовим і напруженим, - говорить Микола Слободянюк. – Вузьке поле та сильний вітер нівелювали перевагу в класі. Суперник намагався забити переважно після стандартів, або здалеку. І мав непогані можливості. Добре що захист та голкіпер не допустилися помилок».   

Тим часом інші підопічні Миколи Слободянюка з «Діназ-2007» задовольнилися всього лиш нічиєю  з «Гатним» (2:2). Наша команда першою зуміла відкрити рахунок на початку зустрічі. Причому зробила це в достатньо курйозній ситуації. Сингаївський пробив здалеку по воротам, м’яч влучив у перекладину, потім в спину голкіперу господарів й опинився в сітці. На останніх хвилинах першого тайму «Гатному» вдалося зрівняти рахунок, а вже на початку другої половини вийти вперед. «Діназ-2007» довго не міг прорвати оборону суперника і лишень за хвилину до фінального свистка їх зусилля увінчалися успіхом. Латута накрутив захисників й точно вразив ворота.

Склад «Діназу-2007»: Д.Галка, Степура, Сингаївський, Шульга, Підгулько, І.Білявський, Аксьонов, Латута, Дворський. Заміни: Рів’єрі, Тарабан, М.Білявський, Петриченко, А.Галка, Остапчук.

«Ми самі собі створили труднощі, а потім їх героїчно здолали, - сказав наставник Микола Слободянюк. – Добре, що все так завершилося. Хлопці не опустили рук і забили потрібний гол. Хоча, якби краще діяли в завершальній стадії атак, то могли б повернутися не тільки з нічиєю, а й з перемогою».   

Більше фотографій та відео дивіться на офіційній клубній сторінці в соціальній мережі FB та офіційному каналі в ютубі.

https://www.facebook.com/FC-Dinaz-491987270912403/

https://www.youtube.com/channel/UCOM8S6a4YOxFPGuXOfChBCQ

Коментувати:

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.

Наші партнери