Юні вихованці «Діназу» пройшли горнило «Шахтаря»

Середа, Вересня 23, 2020 - 08:03

Коли поразки краще загартовують, ніж перемоги.

Продовжують виступати  і в чемпіонаті області команди футбольної академії. «Діназ-2011» (тренер Геннадій Каплунов) матчі чергового туру провів у Щасливому проти донецького «Шахтаря-2» і поступився з рахунком 0:3. Господарі відкрили рахунок в кінці першого тайму, забивши, так би мовити, в роздягальню, скориставшись тактичною помилкою наших захисників. По перерві діназівці пропустили ще раз, а потім створили дві чудові нагоди для того, щоб самим забити, але… Третій гол повністю перекреслив сподівання юних вишгородців на позитивний результат.

«Після гри я подякував всім хлопчикам за самовіддачу та старання, - прокоментував Геннадій Каплунов. – Після таких матчів команда стає тільки сильнішою. Також велика подяка керівництву клубу, котре забезпечило нас комфортним автобусом на гру».

Не вдалося вистояти перед натиском вихованців донецького «Шахтаря-2» і нашому «Діназу-2009» (тренери Микола Слободянюк та Ігор Іваненко), який поступився в гостях 1:5.

А ось в Лютіж завітав перший склад юних «гірників». І знову вони продемонстрували футбольний клас та майстерність. Хороший урок отримав «Діназ-2010» (тренери Микола Слободянюк та Ігор Іваненко), який назбирав цілий кошик м’ячів – 0:8. Тут, як то кажуть, без шансів.

«Діназ-2008» (тренери Микола Слободянюк та Ігор Іваненко) перший тайм проти донецького «Шахтаря» провів на рівних, отримавши прокол у своїх воротах тільки перед самісінькою перервою. В другому вишгородці фізично «підсіли» і не витримали темпу, який запропонували суперники. В результаті ще два м’ячі опинилися в сітці – 0:3.

Всі новини оперативно. Приєднуємося й запрошуємо друзів!!!!!!!!!!!! https://t.me/FCDINAZ

Більше фотографій та відео дивіться на офіційних клубних сторінках в соціальних мережах та офіційному каналі в ютубі.

https://www.facebook.com/FC-Dinaz-491987270912403/

https://t.me/FCDINAZ

https://www.youtube.com/channel/UCOM8S6a4YOxFPGuXOfChBCQ

Коментувати:

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.

Наші партнери