Юні діназівці зіграли в турнірі

Вівторок, Вересня 10, 2019 - 11:35
,

«Діназ-2008» фінішував на п’ятому місці.

Вихованці футбольної академії отримали неоціненний ігровий досвід в представницьких змаганнях, які проходили у Вишгороді та Нових Петрівцях. «Діназ-2008» (тренер Микола Слободянюк) на цьому турнірі виборов п’яте місце.

На груповому етапі в стартовому матчі «Діназ-2008» легко розібрався з «Бородянкою» 7:1 (хет-трик оформив Кийков, дублі в активі Вакульчика та Пенькного). Потім, створивши цілу купу моментів у грі проти «Спарти» (Світловодськ), вишгородці забили всього один раз і здобули перемогу з мінімальним рахунком 1:0. Точного удару по воротам суперника завдав Пенькний. Далі під натиском діназівців впала оборона «Чемпіон-Дарниці» (5:2). Знову три голи в активі Кийкова та двічі забивав Пенькний. В заключному поєдинку групи підопічні Миколи Слободянюка зазнали поразки від столичного «Титану» (0:4).

В плей-офф «Діназу-2008» протистояла сумська «Барса» і знову цей матч завершився невтішно для юних вишгородців – 3:1 на користь суперника. Єдиний гол провів Кийков. Таким чином, наша команда потрапила до групи, яка розігрувала 5-8 місця.

На цей раз доля знову звела зі столичною «Чемпіон-Дарницею». Лишень в кінці поєдинку діназівцям вдалося схилити шальки терезів на власний бік (2:1, Пенькний, Кушнір).

Заключна битва з «Юніром» виявилася досить напруженою. Основний час переможця не визначив (2:2, Вакульчик, Сидельніков), тому довелося пробивати пенальті. Ось тут свою майстерність проявив голкіпер «Діназу-2008» Іван Биховченко, котрий відбив два пенальті і став головним співавтором перемоги в футбольній лотереї (3:1) та допоміг колективу фінішувати на п’ятому місці.

Більше фотографій та відео дивіться на офіційніх клубних сторінках в соціальних мережах та офіційному каналі в ютубі.

https://www.facebook.com/FC-Dinaz-491987270912403/

https://t.me/FCDINAZ

https://www.youtube.com/channel/UCOM8S6a4YOxFPGuXOfChBCQ

Коментувати:

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.

Наші партнери