Юні діназівці стали кандидатами у майстри з футболу

Субота, Лютого 12, 2022 - 13:05
, , , , , , ,

«Діназ-2005» виграв чемпіонат України серед команд Вищої ліги ДЮФЛУ й отримав заслужене визнання.

На церемонії представлення нового муніципального клубу «Діназ», нового президента Сергія Старенького та нового головного тренера Олександра Головка також відбулася церемонія нагородження юних гравців академії, котрі минулого року створили справжню сенсацію. Вперше в історії Вишгородщини «Діназ-2005» під керівництвом тренера Олександра Гончарова став чемпіоном України серед команд Вищої ліги ДЮФЛУ.

Безумовно, досягнення молодих діназівців – вагомий внесок у розвиток дитячо-юнацького футболу Київської області. Це підтвердив і голова Київського об’єднання асоціацій футболу Андрій Засуха, який прибув у Вишгород, щоб привітати талановиту молодь.

«Для області ви зробили не менший внесок в розвиток футболу, ніж робимо ми з асоціацією. Хочу подякувати Ярославу Миколайовичу (Москаленко – Прим.ред.), котрий своїм прикладом навчив мене керувати футболом. Після того, як він передає якусь частину свого життя далі, мені наприклад, він показує, як це повинне розвиватися і в дитячому футболі. Сьогодні дійсно треба гордитися вами, адже ви зробили величезний крок в своєму житті. Думаю, що ви ще багато чого досягнете, незважаючи ні на що, ні на будь-яку політичну, соціальну обстановку в країні, адже ви працюєте і займаєтеся футболом» - сказав Андрій Засуха.

Вручав посвідчення кандидатів у майстри спорту юним діназівцям легендарний капітан київського «Динамо» та збірної України Анатолій Дем’яненко.

«Важливо мріяти і все збудеться. Я мріям про «Динамо», про збірну і все збулося. Думаю, і у вас багато що в житті збудеться. Найголовніше, здоров’я та удачі!» - побажала зірка українського футболу.

Кандидатами у майстри спорту з футболу стали Берендос Артемій, Бойко Микола, Віхляєв Михайло, Гончаров Даніїл, Дідич Євген, Койніченко Тихон, Кондратюк Юрій, Крижановський Ілля, Мартиненко Ярослав, Могилевець  Кирило, Найдьон Єгор, Пархоменко Артем, Пінчук Денис, Савинець Дмитро, Сагач Іван, Саленко Роман, Тихонов Андрій. А ось тренер «Діназу» Олександр Гончаров, котрий минулого року привів команду до звання чемпіонів України Вищої ліги ДЮФЛУ з рук першого віце-президента Вадима Костюченко отримав спеціальну відзнаку УАФ.

Також варто відзначити роботу керівників попереднього ГО ФК «Діназ» президента Романа Капаністого та виконавчого директора Дмитра Прими, які зробили чимало для зростання клубу і юних футболістів. Обоє залишаються працювати в структурі новоствореного комунального підприємства ФК «Діназ».     

Коментувати:

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.

Наші партнери