Євген Чепурненко – герой 4-го туру Другої ліги

Середа, Вересня 30, 2020 - 12:52
,

Хавбек «Діназу» збирає номінації від футбольних фахівців.

Герой четвертого туру у Другій лізі Євген Чепурненко поділився з прес-службою ПФЛ своїми враженнями від нічиєї з «Поділлям» (3:3) та наголосив на тому, що «Діназ» найближчим часом знайде баланс у грі.

- Звісно, будь-якому футболісту приємно, коли його відзначають, - сказав 31-річний досвідчений півзахисник. - Перемога у цій номінації мене надихає. Сподіватимуся, що у майбутньому ще неодноразово ставатиму найкращим у турі.

- Коли востаннє брали участь в такому цікавому і насиченому на події матчі?

- Гра вийшла дуже емоційною. Якщо відверто, то за останній рік не пригадаю таких матчів. Думаю, що вболівальники отримали задоволення від футболу. Засмучує, що втратили перемогу на останніх секундах. Проте, це футбол... Важливо зробити правильні висновки і рухатися далі.

- У цьому сезоні ви забили п'ять м'ячів в чотирьох матчах. Задоволені своєю грою?

- Для мене результати команди на першому місці. Важливо, щоб своєю грою приносив користь «Діназу». Щодо особистих показників, то кожен матч - це окрема історія. Щось виходить,  щось — ні. Головне, працювати над своїми слабкими сторонами і прогресувати від матчу до матчу, щоб у майбутньому вийти на новий рівень у своєму розвитку.

- Знаємо, що для вас «Діназ» - як можливість перезавантажити кар’єру.  З огляду на вашу гру, може вже можна сказати, що знайшли «свою» команду?

ЧИТАЙТЕ: Знову гравець «Діназу» потрапив до символічної збірної туру

- Перед тим як опинитися у «Діназі», дізнавався про команду багато інформації. Знав, що це хороша команда, з перспективними молодими футболістами. У «Діназі» є все для професіонального зростання. Щасливий, що опинився у цьому колективі.

- На чому тренерський штаб акцентував увагу перед грою четвертого туру?

- Тренер наголошував на тому, що нам необхідно дотримуватися свого стилю гри. Розуміли, що гратимемо проти серйозного суперника, який ставить перед собою завдання підвищитися у класі. Налаштовувалися на цікавий та безкомпромісний футбол. Думаю, що такі матчі прикрашають Другу лігу.

- На 31-й хвилині ви прямим ударом зі штрафного відкрили рахунок у матчі? Пригадайте, коли в останнє забивали зі штрафного?

- У тому моменті, якщо чесно, подавав до штрафної. Просто ніхто не доторкнувся м'яча і він залетів у ворота. Важливо, що мені вдалося розрахувати силу та точність удару. Коли в останнє забивав зі штрафного? Це було ще у попередній команді в Грузії.

- Пропущений м'яч у роздягальню вплинув на психологічний стан команди?

- У попередній атаці мали забивати другій м'яч і робити рахунок більш комфортний. На жаль, не змогли реалізувати свою нагоду і у підсумку пропустили. Якби забили, то думаю вже б не віддали перемогу. Проте, нічого не зробиш, тим і цікавий футбол....

- На 67-й хвилині ви зіграли на добиванні і відправили м'яча у сітку. Відчували, що голкіпер у тому епізоді може помилитися?

- Я не можу сказати, що воротар «Поділля» помилився. Просто Ігор Кірієнко завдав прицільного і потужного удару. Склалося так, що воротар відбив м'яча саме туди, де я знаходився.

ЧИТАЙТЕ: Втрачена перемога в Хмельницькому

- «Діназ» втратив перемогу на 90+4 хвилині. У функціональному плані дещо не вистачило сил чи втратили концентрацію?

- У функціональному плані у нас немає проблем. У деяких епізодах нам не вистачає досвіду, до того ж втрачаємо концентрацію. Вважаю, що не мали права віддавати перемогу, але водночас необхідно відзначити суперника. Гравці «Поділля» не опустили руки і досягли свого. Працюватимемо над тим, щоб у майбутньому не припускатися таких помилок.

- На вашу думку, чому команді поки не вдається знайти баланс між грою у нападі та захисті? Напевно, це найголовніша проблема «Діназу» на старті сезону?

- У тренувальному процесі над цим працюємо. Впевнений, що у найближчих матчах знайдемо золоту середину.

- У минулому турі забитим м'ячем відзначився президент клубу Роман Капаністий. Як привітали президента?

- Роман — футбольна людина. Вийти і забити дебютний м'яч у футболці «Діназу» на професіональному рівні для нього було справою принципу. В роздягальні він привітав нас з перемогою, а команда привітала президента з забитим м'ячем.

- Які завдання ставлять керівники клубу на цей сезон?

У нас одне завдання — виходити на поле і досягати максимального результату у кожному матчі.

БЛІЦ

Народився у Бердянську

Вихованець футбольної школи «Княжа» Щасливе

Перший тренер — Доценко Руслан Миколайович

Улюблена команда — «Реал»

Улюблений гравець — Кріштіану Роналду

Мета у футболі? Досягнути якомога більшого з «Діназом»

Пресслужба ПФЛ

Всі новини оперативно. Приєднуємося й запрошуємо друзів!!!!!!!!!!!! https://t.me/FCDINAZ

Більше фотографій та відео дивіться на офіційних клубних сторінках в соціальних мережах та офіційному каналі в ютубі.

https://www.facebook.com/FC-Dinaz-491987270912403/

https://t.me/FCDINAZ

https://www.youtube.com/channel/UCOM8S6a4YOxFPGuXOfChBCQ

Коментувати:

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.

Наші партнери