Ярослав Москаленко: «Якщо вірити і наполегливо йти до мети - здійснюється найзаповітніше»

Понеділок, Липня 1, 2019 - 14:39

«Діназ» запалав на небосхилі професійного українського футболу.

Засновник і президент ФК «Діназ» Ярослав Москаленко впродовж багатьох років мріяв про створення на Вишгородщині професійного клубу. І ось нині цієї мети досягнуто. В непростий, переломний для нього та країни час. «Діназ» став повноправним членом Професійної футбольної ліги і тепер готується до дебюту в Другій лізі. Попереду новий складний, але неймовірно цікавий шлях, зі своїми труднощами, викликами…

- Ця подія стала логічним завершенням 20-ти річного шляху «Діназу» від однієї команди до дитячої академії з розвинутою інфраструктурою, - поділився думками Ярослав Москаленко у власному дописі на фейсбук. - Зараз ми досягли верхівки футбольної піраміди - клуб у професійній лізі. За цей час нашими кваліфікованими тренерами підготовлено тисячі дітей-гравців,а діназівцями зіграно сотні переможних матчів. Я впевнений, що новий етап розвитку футбольного клубу – Професійна футбольна ліга - стане для діназівців ще більш успішним.
Часто пригадую, як ще хлопчаком бігав з друзями сільськими лугами, ганяючи м’яч і десь глибоко в серці мріяв стати схожим на одну із зірок тоді радянського футболу – Блохіна, Безсонова, Бєланова… З кожною такою невеличкою мрією, втіленою або нездійсненною, формується світогляд, характер майбутньої особистості. І саме тому, що ми можемо зробити аби діти почувалися щасливими, щоб виховували у собі дух переможців, прагнули кращого, росли й мужніли,було створено дитячу футбольну академію «Діназу».
Вона замислювалася, перш за все, як об’єднуючий стержень любителів шкіряного м’яча всієї Вишгородщини та найближчих до нас регіонів. Поступово це переросло в справжній футбольний бренд Київщини. Та тепер можу з впевненістю сказати, що не тільки Київщини, а й всієї України. І саме з подібних регіональних брендів й складається наш імідж спортивної держави.
Я ніколи не сумнівався, що «Діназ» поступово ввійде в еліту українського футболу. І сьогодні, отримавши статус професійного клубу, ми нарешті завершимо процес становлення, збережемо у себе найкращі футбольні таланти і будемо далі рухатися вперед. Відтепер наші хлопчики не тікатимуть в інші клуби, бо знатимуть, що тут є шанс, шанс стати справжньою зіркою українського футболу».

Коментувати:

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.

Наші партнери