Вистраждана перемога в Чернівцях

Субота, Березня 27, 2021 - 16:51

Два голи в першому таймі і валідольна гра по перерві – підсумок битви на Буковині.

«БУКОВИНА» (Чернівці) – «ДІНАЗ» (Вишгород) – 1:2

Голи: Палагнюк (82) – Кірієнко (16), Гарбар (40).

«Буковина»: Пономаренко, Мануїла (Карловський, 85), Сивка, Орловський, Дмитрієв, Клочан, Еногела (Боровець, 46), Козлов (Орнат, 46), Хучбаров (А.Рябий, 46), Калайтан, Палагнюк.

«Діназ»: Крупниченко, Банасевич, Гарбар, Дмитренко, Трубочкін, Бриженко (Волошин, 90+3), Белич (Апанчук, 63), Ічанський (Ізотов, 86), Помазан (Бафталовський, 45), Кірієнко, Старенький (Бовтрук, 46).

Попередження: ????.

Головний арбітр - В.Файда (Львів).

Асистенти арбітра - Н.Цмоканич (Львів), В.Онищук (Житомир).

Четвертий арбітр – М.Байдюк (Чернівці).

Спостерігач арбітражу – Р.Буковецький (Закарпатська область).

Чернівці. Стадіон «Олімпія». +13 С.

27 березня 2021 року.

На гру з «Буковиною» тренерський штаб Володимира Бондаренко налаштовував своїх підопічних з повною серйозністю. А за все тому, що в перших двох турах весни чернівчани здобули заслужені дві перемоги в столиці над «Оболоню-2» (1:0) та «Рубіконом» (3:1), продемонструвавши чудові колективні дії й вміло контролюючи м’яч. Наставник діназівців не раз акцентував на цьому перед грою і особливо на установці, розбираючи основні козирі господарів. А відтак і мізкував, які ж ходи застосувати, щоб обіграти «Буковину». В результаті місце в стартовому складі отримав новачок Іван Трубочкін, котрому довірили лівий фланг оборони, а Роман Помазан перемістився вище в лінію півзахисту. Також з перших хвилин в опорну зону повернувся Сергій Ічанський, який накінець-то повністю відновився після важкої травми.

У старті «Буковини» замість Максима Боровця на правому фланзі оборони вийшов Емре Мануїла. З чим була пов’язана ця рокировка невідомо, але чимало небезпеки воротам господарів в першому таймі пішло саме з цього краю. Значить, перестановка не спрацювала.

Хоча стартові хвилини були за чернівчанами. Вони більше контролювали м’яч і намагалися розхитати оборону «Діназу». На третій хвилині Василь Палагнюк спробував вийти на ударну позицію, але в боротьбі з суперником спромігся лишень пробити поряд зі стійкою. Охолодивши стартовий запал господарів, вишгородці відповіли значно ефективніше. Після потужного штрафного від Романа Помазана м’яч струсонув перекладину воріт і відскочив у поле, Сергій Старенький тут же повернув його вперед, де на лінії воротарської Ігор Кірієнко на мить випередив захисника «Буковини» й спрямував шкіряну кулю в ціль.

З цього моменту гра в першому таймі вирівнялася. Команди посунули гру від своїх воріт і час від часу лоскотали нерви наставникам на лаві запасних. Аж поки не настала 40-а хвилина, коли діназівці отримали право на черговий стандарт. Подача, високий стрибок Олександра Гарбара, котрий головою черкає м’яч. Голкіпер «Буковини» Івана Пономаренко реагує на це, але м’яч від його руки падає за лінію воріт і вискакує в поле. Боковий асистент миттєво піднімає прапорець, сигналізуючи про взяття воріт. Спроби чернівчан довести протилежне головного арбітра не переконали.

Що сталося з «Діназом» по перерві сказати складно. У другому таймі «Буковина» перехопила ініціативу і практично повністю контролювала перебіг подій на полі. Вишгородці лишень фрагментарно турбували оборону чернівчан і то до серйозної небезпеки справа не доходила. Натомість господарі насідали все більше і більше. Якби вони скоротили рахунок всередині тайму, то гостям було б не переливки. Але підопічні Євгена Коваленко вперше і востаннє (!!!) цього дня забили на 82-й хвилині. Зробив це настирливий Василь Палагнюк, котрий немов більярдист пробив точно в дальню «шістку». Він же міг стати й рятівником «Буковини», але на другій доданій хвилині головою пробив повз стійку.

Ця перемога зберегла для «Діназу» лідерські позиції на горі турнірної таблиці. Ситуація там зараз настільки щільна, що будь-яка осічка для команди дорого коштуватиме. У наступному турі на вшгородців команду очікує дуже непростий поєдинок. На власному полі «Діназ» прийматиме одного з головних конкурентів за чільні місця – ФК «Ужгород». Це буде битва за шість очок. Матч пройде на зеленому газоні клубної арени в Демидові. Початок зустрічі о 14.00.

Всі новини оперативно. Приєднуємося й запрошуємо друзів!!!!!!!!!!!! https://t.me/FCDINAZ

Більше фотографій та відео дивіться на офіційних клубних сторінках в соціальних мережах та офіційному каналі в ютубі.

https://www.facebook.com/FC-Dinaz-491987270912403/

https://t.me/FCDINAZ

https://www.youtube.com/channel/UCOM8S6a4YOxFPGuXOfChBCQ

Коментувати:

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.

Наші партнери