Вишгородські розбірки та перевірка на зрілість «Шахтарем»

П'ятниця, Вересня 27, 2019 - 12:56

Юні діназівці відточують майстерність у чемпіонатах області.

Набрали темп обласні турніри серед дитячо-юнацьких команд в різних вікових категоріях. «Діназ» U-17 (тренери Олександр Гончаров та Юрій Клиновський) спочатку вдома розібралися зі столичним «Чемпіоном» - 2:0. Перемогу нашій команді приніс влучний удар Олексієнко з одинадцятиметрової позначки та гол Прощакова, котрий він провів після подачі кутового, головою переправивши м’яч в сітку воріт.

Наступним суперником, котрий впав під натиском вишгородців стала «Чайка» з Петропавлівської Борщагівки. І знову підопічні Гончарова/Клиновського двічі (на цей раз в гостях) засмучували суперника. Спершу Потебенько вдало завершив свій вихід на побачення з голкіпером, а потім Москальчук потішив всіх красенем-голом. Півзахисник «Діназу» U-17 обіграв трьох гравців «Чайки» й підробивши собі м’яч під ліву ногу, поцілив у дальню «дев’ятку». Після чотирьох турів чемпіонату області діназівці наступають на п’яти лідерам групи.

«Діназ» U-15, котрим також керують Олександр Гончаров та Юрій Клиновський не мали особливих проблем з київським «Чемпіоном» (3:0). Вже в першому таймі Гончаров (до речі, однофамілець старшого тренера) зумів відкрити рахунок, а невдовзі Онуфрійчук головою подвоїв перевагу господарів поля. По перерві Савинець забив втретє і фактично зняв питання про переможця цього поєдинку.

Але, завітавши в гості до на Петропавлівську Борщагівку до вихованців місцевої «Чайки», наш «Діназ» U-15 не зумів використати свої моменти й хоча б раз розпечатати ворота господарів. Утім, і їх суперники також не демонстрували снайперську влучність. В результаті рефері зафіксував «суху» нічию 0:0. Та ця нічия дозволила команді зберегти перший рядок в турнірній таблиці.

Ще два представники футбольної академії «Діназу» в обласному дитячо-юнацькому чемпіонаті зустрілися в гостях з «Чайкою». На цей раз вишгородською. «Діназ-2009» (тренери Микола Слободянюк та Ігор Іваненко) влаштував гольову перестрілку зі своїми ровесниками-земляками, яка врешті-решт не принесла перемоги жодній з команд – 3:3. Діназівці першими пропустили гол, але потім зуміли не тільки зрівняти рахунок, але й вийти вперед. Перший м’яч у нашій команді забив Сингаївський, вдало зігравши на добиванні, другий в активі Хміля, котрий продемонстрував індивідуальну майстерність. Та «Чайка» знову вийшла вперед завдяки двом влучним удара. Врятував «Діназ-2009» знову Хміль, який оформив дубль, спрямувавши м’яч точно в ціль.

А ось «Діназ-2007» (тренери Микола Слободянюк та Ігор Іваненко) легко розібрався із земляками «Чайки» - 5:1. Хет-трик в цьому поєдинку оформив Тарабан, ще по одному точному удару завдали Дворський та Білявський. Варто зазначити на вікову перевагу в один рік діназівців, що дуже важливо в дитячому футболі. Саме це відіграло не останню роль в такій впевненій перемозі «Діназу-2007».

Та вже в наступному турі на ці дві команди діназівської футбольної академії чекало серйозне випробування вихованцями донецького «Шахтаря». Попри всі спроби дати бій наші команди не зуміли забити навіть по голу престижу. «Діназ-2007» пропустив чотири м’ячі (0:4), а голкіпер «Діназ-2009» змушений був двічі виймати шкіряну кулю з сітки воріт.

Натомість вдалою виявилася поїздка до Борисполя «Діназу-2008» (тренери Микола Слободянюк та Ігор Іваненко). Наші хлопчики шість разів засмучували суперників з місцевої «ДЮСШ-Борисфен» і здобули більш ніж впевнену перемогу – 6:0. Причому, забивали у складі діназівців різні гравців, що свідчить про чималий атакувальний потенціал юних футболістів. Отож, голи в свій актив записали Кийков, Півень, Сидельников, Бабенко, Вакульчик та Пенькний.     

Коментувати:

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.

Наші партнери