Вишгородці провели два матчі з «Любомиром»

Четвер, Квітня 26, 2018 - 11:37

Діназівці зіграли чергові поєдинки обласної першості серед юнаків.

В чемпіонаті області «Діназ» U-17 (тренер Андрій Гірча) на власному полі приймав «Любомир» зі Ставище і поступився з рахунком 1:2. Позиційна боротьба на полі  розгорнулася вже з перших хвилин поєдинку, команди почергово володіли м’ячем, намагаючись пробитися до воріт опонентів. З гри це не вдалося зробити, а ось в середині першого тайму гості відкрили рахунок з «точки». Діназівці одразу могли вирівняти цифри на табло. Негінський пройшов по флангу, навісив у карний майданчик ставищенців, де Клименко розстрілював голкіпера. Страж воріт «Любомиру» якимось чудом врятував команду, м’яч відскочив на Корнієвського, але постріл останнього потрапив у перекладину.

По перерві малюнок гри особливо не змінився. В середині тайму Корнієвський зважився на удар з-за меж штрафного майданчику і влучив точно в кут. Та на допомогу гостям знову прийшов пенальті, який і вирішив долю поєдинку. В заключні хвилині діназівці кинулися на штурм воріт «Любомиру», але забити не змогли.

Склад «Діназу» U-17: Солонуха, Ізотов, Кабиш, Подоль, Панасюк (Рачеєв, 65), Жовтенко, Корнієвський, Негінський, Слободянюк, Клименко (Скапенко, 65), Науменко.

«Нам сьогодні протистояв хороший суперник, який показав динамічний футбол, - сказав Андрій Гірча. – Напевно, закономірним був би нічийний результат гри та ми не зуміли довести до логічного завершення свої атаки».

А ось другий склад «Діназу» U-15 (тренер Олексій Чернишов) не залишив жодних шансі в Лютежі ставищенському «Любомиру» - 3:0. Господарі відкрили рахунок в першому таймі (Прочанкін) і ще до перерви залишилися в меншості. За дві жовті картки поле достроково залишив Потебенько. Утім, навіть в меншості діназівці забили ще двічі. Граючи від оборони в другому таймі, «Діназ-2004» завдавав досить потужних контратак. Спочатку Костюкевич подвоїв перевагу з пенальті, а потім Ковшун закріпив успіх вишгородців.

«Діназ-2004»: Напісочний, Ковшун, Корж, Навальний, Богініч, Соловей, Костюкевич, Маковишен, Скляров, Півень, Потебенько. Заміни: Кочубей, Коросташивець, Купін, Прочанкін.  

Більше фотографій та відео дивіться на офіційній клубній сторінці в соціальній мережі FB та офіційному каналі в ютубі.

https://www.facebook.com/FC-Dinaz-491987270912403/

https://www.youtube.com/channel/UCOM8S6a4YOxFPGuXOfChBCQ

Коментувати:

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.

Наші партнери