Вишгородці поклали на лопатки ставищенців

Четвер, Жовтня 17, 2019 - 14:05
, ,

Наші команди виграли з однаковим рахунком.

Відбулися поєдинки чергового туру чемпіонату Київської області серед дитячо-юнацьких команд. Вихованці нашої футбольної академії на цей раз приймали ставищенський «Любомир», котрий у вікових категоріях U-15 та U-17 вищої ліги йде на лідируючих позиціях. Утім, підопічним Олександра Гончарова та Юрія Клиновського вдалося покласти на лопатки гостей з однаковим переможним рахунком – 2:0.

«Діназ» U-15 відкрив рахунок в першому таймі завдяки точному пострілу Пархоменко в дальній кут воріт. Півзахисник, таким чином, завершив колективну комбінацію партнерів, які кинули вперед Маткевича і той, розрізавши фланг, зробив відмінну передачу назад під удар. По перерві «Любомир» вирівняв гру й мав навіть певну територіальну перевагу, оскільки діназівці трішки «підсіли» фізично. Гості навіть могли скоротити рахунок, коли гравець вискочив на побачення з Бойко, та голкіпер «Діназу» U-15 загіпнотизував суперника й змусив того пробити повз ціль. В той же час господарі подвоїли свою перевагу в рахунку. Пінчук біля лівого кута карного майданчику зіграв в прийомі з виходом на ударну позицію й чітко спрямував шкіряну кулю в дальню «дев’ятку». А ось Копейчиков не використав виход один на один з голкіпером «Любомиру», не довівши рахунок до розгромного.

«Діназ» U-15: Сагач, Койніченко, Онуфрійчук, Савинець, Ліщук, Пархоменко, Кондратюк, Гончаров, Дедічев, Маткевич, Пінчук. Заміни: Бойко, Горкавка, Столярчук, Прощаков, Копейчиков, Шиденко.

«Діназ» U-17 такох обіграв «Любомир» з рахунком 2:0. І знову в кожному з таймів у воротах гостей побувало по одному м’ячу. Спочатку Потебенько протиснув ставищанського захисника й, вийшовчи один на один, чітко спрямував м’яч в сітку воріт. В другому таймі все той же Потебенько ударом з одинадцятиметрів закріпив колективну перевагу, завершивши простріл Гільченка з правого флангу. Варто зазначити, що після відпочинку гості змусили чимало понервувати наставників юнаків «Діназу». В завершальні хвилини вони організували справжню облогу володінням Рудяка й навіть мали чудовий шанс аби скоротити відрив. Утім, не реалізували пенальті, м’яч лишень поцілував перекладину. Призупинив натиск гостей тільки фінальний свисток.

«Діназ» U-17: Напісочний, Сологуб, Зінченко, Воронін, Донець, Добровольський, Москальчук, Ластовецький, Калашнік, Півень, Потебенько. Заміни: Рудяк, Косенко, Войтенко, Пальчевський, Прощаков, Гільченко, Олександров.

«Перший тайм виявився досить рівним, хіба що трішки перевага була все ж на нашому боці. Якщо брати статистично, то ми володіли м’ячем більше, десь 55 на 45 процентів, - говорить Юрій Клиновський. - На початку другого тайму «Любомир» хвилин 10-15 мав перевагу, потім знову настала рівна гра, а кінцівка залишилася за «Любомиром». Добре, що все так закінчилося і ми здобули важливу перемогу».

Більше фотографій та відео дивіться на офіційніх клубних сторінках в соціальних мережах та офіційному каналі в ютубі.

https://www.facebook.com/FC-Dinaz-491987270912403/

https://t.me/FCDINAZ

https://www.youtube.com/channel/UCOM8S6a4YOxFPGuXOfChBCQ

Коментувати:

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.

Наші партнери