Вольова перемога у Білій Церкві

Понеділок, Вересня 1, 2014 - 15:18

Незважаючи на те, що підопічні Михайла Стельмаха пропустили першими, наша команда змогла знайти в собі сили переломити хід поєдинку та перемогти білоцерківську «Зміну».

Початок поєдинку у білій Церкві вселив оптимізм у вболівальників «Діназу», наші гравці впевнено контролювали м’яч та ситуацію на полі. Хоча варто відзначити, що по справжньому гольових моментів у воріт господарів поля не виникало. Можна згадати хіба що непогану нагоду відзначитись у Олександра Терещенка, але той, на жаль, не зміг влучити у ворота із вигідної позиції.

І коли здавалося, що врешті нашим хлопцям удача таки посміхнеться, «діназівці» пропустили прикрий м’яч: Олександр Семенов загрався біля свого штрафного майданчика та дозволив нападнику «Зміни» обікрасти себе та розпечатати ворота Олександра Глушковського.

У першому таймі нагод відігратися у нашої команди не було

Другий тайм розпочався за сценарієм першого: «діназівці» контролювали м’яч, а господарі розраховували на нечасті контрвипади.

Зважаючи на дуже вузьке поле, наші гравці не могли грати у свій улюблений футбол, використовуючи фланги, але саме з флангів була основна гострота біля воріт білоцерківців.

В кінці кінців наполегливість нашої команди було винагороджено. Захисник «Зміни» після невдалих дій у своєму штрафному майданчику був змушений збивати «діназівця» Романа Курило, який його обікрав. Вирок судді чітко реалізував капітан нашої команди Іван Рябовол. А вже через три хвилини ситуація на полі перевернулася з ніг на голову. Все той же Рябовол прострілив з правого флангу і його передачу замкнув Євген Морозко.

У час, що залишився господарі намагалися виправити ситуацію, але надійна гра у захисті дозволила «діназівцям» святкувати перемогу на виїзді.

Коментувати:

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.

Наші партнери