Володимир Бондаренко: «Просив зіграти агресивно з перших хвилин, але що сталося потім…»

Понеділок, Вересня 21, 2020 - 12:17

Коментар головного тренера «Діназу» після перемоги над вінницькою «Нивою».

В двох домашніх матчах нинішнього сезону «Діназ» здобув дві перемоги з однаковим рахунком 5:1, обігравши спочатку чернівецьку «Буковину», а потім вінницьку «Ниву». Підсумок однаковий, але настрій у головного наставника нашої команди Володимира Бондаренко був зовсім різний.

«Результатом у суботньому матчі проти вінницької «Ниви» ми залишилися задоволені. Це єдине, що тішить в цей день, - підсумував наставник вишгородців.- А ось щодо всього іншого… Просив хлопців з перших хвилин матчу зіграти агресивно на половині суперника і постаратися забити швидкі голи. Вони добре почали і три м’ячі за одинадцять хвилин – просто класно. Та що сталося після такого успішного початку  питання особливе. Виник дисбаланс, перестали дотримуватися установки. Спробували підсилити замінами, але дехто просто не потрапив у гру. Довелося робити зворотні заміни.

Зараз грали через два дні на третій, тому планували перестановки в стартовому складі, адже потрібно варіювати навантаження на хлопців. Той же Захар Добровольський відіграв у Кубку 120 хвилин, в суботу вже вийшов Святослав Грабчак. Задіяли Олександра Апанчука, відправивши в запас Олексія Бриженко.

На завершення матчу залишили дві заміні для Крохмаля та Капаністого, які мали вийти на поле в залежності від рахунку. Дуже хотів вийти Роман Капаністий і тому його випустили в кінці гри. Коли було призначено другий пенальті, то довірили пробити саме йому. Він ще перед матчем говорив, що вийде на поле, коли рахунок буде 4:0 на нашу користь і заб’є пенальті. Так і сталося. Хоча вже після гри Роман Васильович зізнався, що давно так не хвилювався, як в суботу, коли пробивав одинадцятиметровий «Ниві».

Попереду у нас матч з «Поділлям». Наша команда отримала два дні відпочинку, а вже у вівторок зберемося й почнемо готуватися до виїзду в Хмельницький. Гра відбудеться в неділю, тому плануємо виїхати напередодні, провести там передматчеве тренування, переночувати, відпочити аби бути повністю готовими.

В неділю дивився гру «Оболонь-2» - «Поділля». Можу сказати, що команда з Хмельницького в цьому матчі діяла трішки простіше, ніж раніше. В другому таймі «Оболонь-2» більше закрилася, але гості так і не зуміли забити хоча б один м’яч. Цей поєдинок завершився внічию 0:0. Буде дуже непросто через тиждень. Тому треба готуватися серйозно і перш за все вийти на поле повністю мобілізованими».

Коментувати:

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.

Наші партнери