Володимир Бондаренко: «Після перемоги переповнювали емоції»

Понеділок, Квітня 23, 2018 - 16:58

Коментар головного тренера вишгородців після матчу «Діназ» - «Десна».

Перемога над «Десною» з Погребів (4:1) далася «Діназу непросто. Головний тренер діназівців Володимир Бондаренко після гри був емоційно виснаженим, але щасливим.

«Те, що хлопці сьогодні виклалися не на сто, не на двісті, а я навіть не знаю на скільки процентів – факт. Низький уклін всім хлопцям, - сказав Володимир Бондаренко (відео коментаря можна подивитися ось тут: http://www.dinaz.com.ua/video/komentar-volodymyra-bondarenko-pislya-matc...). – Й не тільки тим, хто виходив на поле в основі та на заміну, але й тим, хто не потрапив у вісімнадцять. Чесно, емоції зараз переповнюють. Перед цим матчем додаткова мотивація була з боку президента клубу Ярослава Миколайовича Москаленко. Він сьогодні простимулював нас так, що видно було, як хлопці виконували це. Дякуємо президенту.

Ми пропустили першими в грі під час помилки при стандартному положенні. Розберемо це, бо вже не перший раз пропускаємо в подібних ситуаціях за стандартів. Це мені не подобається. У нас мало часу було, тому будемо над цим працювати, бо бачу в цьому проблему. Думаю, що ми її з часом ліквідуємо.

Не заглядаю в турнірну таблицю. Ми на кожного суперника налаштовуємося серйозно. Виходимо, граємо. У нас зараз нема завдання займати кров з носу перше місце. Ми будуємо не на сьогодні, ми будуємо на майбутнє. Звичайно, приємно вигравати і бути вгорі турнірної таблиці».

Більше фотографій та відео дивіться на офіційній клубній сторінці в соціальній мережі FB та офіційному каналі в ютубі.

Коментувати:

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.

Наші партнери