Вихованець «Діназу» став гравцем київського «Динамо»

Вівторок, Вересня 2, 2014 - 11:26

У 2009-му році був проведений набір в футбольний клуб «Діназ» серед хлопців 2001-го року народження.  Богдан Духота був одним з тих, хто пройшов відбір до «Діназу».

Із самого початку Богдан виділявся серед своїх однолітків. Його потенціал було видно відразу, і завдяки умовам створеним футбольним клубом «Діназ» та зусиллям докладеним його тренером Гірчею Андрієм Вікторовичем, вдалося на початковому етапі розвинути його футбольний потенціал.

Після чергової вдалої гри Богдана помітили скаути столичного «Динамо» і зробили пропозиція нашому клубу, в якій виявили бажання бачити Богдана в рядах багаторазового чемпіона України, на що футбольний клуб «Діназ» відповів згодою.

«Звичайно, для мене велика честь виступати за такий клуб, як київське «Динамо», про це мріє кожен хлопець із самого дитинства. Але в першу хочу подякувати футбольному клубу «Діназ», його керівництву та своєму тренеру за віру в мене. Саме завдяки їм та тим умовам, які були створені зміг розвиватися як футболіст», - розповідає Богдан.

У результаті був здійснений історичний перехід, нехай і в дитячому футболі, але ми сподіваємося, що це перший крок Богдана в професійний футбол. Керівництво клубу ФК «Діназ» і його тренер бажаємо надалі Богдану розвитку і професійного росту!

Коментувати:

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.

Наші партнери