Важкий удар по амбіціям

Вівторок, Травня 20, 2014 - 11:07

Підопічні Михайла Стельмаха у рамках Кубка регіональних чемпіонів імені Безносенка зазнали нищівної поразки та припинили свою участь у змаганнях.

Початок матчу з ФК Мироцьке був просто знищуючим для нашої команди. Уже до третьої хвилини господарі вели у рахунку 2:0.

У «діназівців» повністю втратився контроль на грою: невдалі паси, багато обрізок та жодного гольового моменту біля воріт суперника. Господарі грали дуже впевнено, раз за разом намагаючись спіймати нашу команду на контратаках, які у гравців Мироцького справді були дуже небезпечними.

Під завісу першого тайму «діназівці» здавалося б налагодили контроль над м’ячем та відчули свою гру, але гол у роздягальню після чергової контратаки суперника, здається повністю деморалізував гравців «Діназу».

Після ряду замін, які провів Михайло Стельмах, знову здалося, що наша команда зможе повернути втрачений матч, але, на жаль, чергова помилка у захисті змусила капітулювати голкіпера «діназівців».

Усе на що спромоглися підопічні Михайла Стельмаха – це м’яч, який провів Аркадій Герасимов з одинадцятиметрової позначки, але і на це господарі змогли знайти відповідь у вигляді м’яча зі штрафного.

Фінальний свисток зафіксував остаточний рахунок 5:1 на користь ФК «Мироцьке» та залишив «діназівців» за бортом змагання Кубка регіональних чемпіонів імені Безносенка.

Коментувати:

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.

Наші партнери