Валентин Корешков: «В матчі з «Авангардом» битимемося за перемогу»

Четвер, Червня 21, 2018 - 15:45

Захисник «Діназу» про свої голи і майбутнє протистояння з головним конкурентом.

В останніх двох турах лівий захисник «Діназу» Валентин Корешков проявив неабиякі бомбардирські якості. Спочатку він започаткував розгром ДГ «Шевченківське», поціливши прямим ударом зі штрафного точно в ціль, а в наступному поєдинку виявився автором єдиного і переможного м’яча у ворота «Любомиру».

- Чудова результативність для захисника…

- Думаю, так. Особливо радий за гол у Ставище, де ми здобули непросту перемогу. «Любомир» - молода і амбіційна команда, яка грає в комбінаційний футбол. Трохи жорстко, чіпко, але ж це зрозуміло. Не дивлячись на швидкий гол, нам непросто все вдавалося. Вони створили немало гострих моментів біля наших воріт і якби забили, то хтозна як все завершилося б.

- У Денихівці ти забив прямим ударом зі штрафного. Частенько такі постріли вдаються?

- Не пригадую, щоб мені раніше доводилося забивати ось так. У нас в команді є штатні стандартними, але на цей раз Діма Прима підштовхнув мене і сказав йти бити. Так що він став ніби співавтором голу. Пробив сильно і низом, м’яч трішки зачепив ногу захисника й влетів у кут воріт. А ось другий гол забивав уже на відскоці після обводки Руслана Зублено. Це було секундне діло, думати часу не мав, просто пробив сильно під перекладину.

- Ти досить часто підключаєшся вперед. Любиш це діло?

- Можу грати, як на позиції захисника, так і півзахисника. Навіть коли прийшов у «Діназ», то спочатку грав у півзахисті, а вже потім тренер мене перевів нижче. Інколи буває занадто зловживаю своїми підключеннями вперед і Толя Фурсенко мені «пихає», бо коли втрачаємо м’яч в атаці, не завжди встигаю повернутися в зону. Ось тут важлива підстраховка Дена (Петренко – Прим.авт.), з яким ми стараємося чітко взаємодіяти.

- «Розбір польотів» після гри в Ставище був?

- Тренер похвалив за хорошу боротьбу, за те, що грали до останнього і зуміли взяти важливі три очки в такому непростому матчі. Та попросив одразу переключатися на наступні матчі.

- В суботу зустрічаєтеся з «Авангардом» в Баришівці і перед битвою з ними така непроста, важка перемога повинна ще більше мобілізувати команду. Чи не так?

- Думаю, що це нам піде на користь, не будемо розслаблятися, як це інколи буває, коли виграєш з великим рахунком. Єдине, що не нашу користь, то це те, що ми віддали багато сил боротьбі і тепер потрібно повноцінно відновитися до суботи.

- До гри з «Авангардом» цілеспрямовано готуєтеся?

- Спеціально, ні. Тренери налаштовують нас серйозно, але наголошують, що нічого особливого в «Авангарді» нема. Хороша команда, з якою можна й треба боротися. Важливо перш за все психологічно правильно підготуватися до цієї гри. Ми зараз йдемо нога в ногу і переможець закріпиться на першому місці.

- «Діназ» чекає два матчі підряд з «Авангардом», в чемпіонаті та кубку.

- В обох ми налаштовуємося тільки на перемогу. У нас найвищі завдання, як в одному, так і в іншому турнірі.

- Ти свого часу вже посмакував професійного хліба. Мрієш знову зіграти в команді майстрів?

- Так, я виступав за «Олександрію» в чемпіонаті U-19. Потім мені сказали, що я не поїду на збори і ми розірвали з клубом контракт. Півроку тренувався самостійно, шукав варіанти. Коли з’явився шанс пограти в «Діназі», одразу відгукнувся. Сподіваюся, що вже згодом ми зможемо дебютувати в другій лізі.   

Більше фотографій та відео дивіться на офіційній клубній сторінці в соціальній мережі FB та офіційному каналі в ютубі.

https://www.facebook.com/FC-Dinaz-491987270912403/

https://www.youtube.com/channel/UCOM8S6a4YOxFPGuXOfChBCQ

Коментувати:

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.

Наші партнери