В очікуванні роботи над помилками

Середа, Лютого 26, 2014 - 09:42

Вишгородський «Діназ» закінчив свої виступи на Меморіалі Щанова. Після перших двох турів наша команда очолила турнірну таблицю та мала непогані шанси аби вийти до наступного етапу  змагань. Однак дві нічиї та поразка у наступних поєдинках змусили припинити «діназівців» свою участь у престижному зимовому турнірі.

Неозброєним оком помітно, що нашій команді бракує думки у нападі та взагалі збалансованості у командних діях. Вже другий зимовий турнір поспіль «Діназ» завершує із негативною різницею забитих та пропущених м’ячів.  Команда хоч і небагато пропускає, але і дуже мало забиває. Зрозуміло, що говорити про повне взаєморозуміння у командних діях говорити не доводиться, оскільки головний тренер «Діназу» Михайло Стельмах тільки взимку очолив команду і зараз тільки знайомиться з гравцями, даючи зіграти кожному з наявних гравців.

Однак все одно, від команди завжди очікуєш набагато більше, хочеться яскравої гри та багато забитих м'ячів. Отож, сподіватимемось, що новий головний тренер «Діназу» разом з усім тренерським штабом зможуть вивести  гру нашої команди на новий рівень.

Коментувати:

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.

Наші партнери