В гостях «Діназ» виявився сильнішим за «Авангард»

Понеділок, Жовтня 8, 2018 - 11:36

Вишгородці отримали непросту перемогу над земляками в турнірі аматорів.

«АВАНГАРД» - «ДІНАЗ» - 1:2

Голи: Таран (77) – Долгоп’ятов (54), Безпалий (79, з пенальті).

«Авангард»:  Волчанський, Таран, Миколайчук, Поспєлов (Кондратюк, 65), Є.Ярмак, О.Ярмак (Балацький, 56), Гаді, Кушнір (Сомов, 65), Дарда (Шваб, 65), Мурзик (Зелді, 58), Бондар.

«Діназ»: Прудніков, Безпалий (Колочко, 81), Петренко, Ічанський, Литченко (Долженко, 38; Фурсенко, 90+2), Долгоп’ятов (Подоль, 85), Блазунь, Мазур, Александровський, Волошин, Корешков.

Будь-яке протистояння між вишгородським «Діназом» та бзівським «Авангардом» нинішнього сезону носить особливий підтекст і ще до початку зустрічі має особливу психологічну напругу. В двох зустрічах, які відбулися в першій половині сезону, гору отримала команда з Баришівського району. Тепер настала черга «Діназу» повернути борг. І в неділю в протистоянні чемпіонату України серед аматорів підопічні Олексія Чернишова, який керує командою в цьому турнірі, зробили це, обігравши в гостях «Авангард».

 Наставники обох команд випустили на поле трохи змінені склади у порівнянні з суботніми поєдинками в чемпіонаті Київської області. Нагадаємо, що напередодні «Діназ» здолав дома бучанський «Меліоратор» (2:1), а «Авангард» в гостях обіграв «Десну» з Погребів (3:1). Отож, перший тайм команди провели обережно і створили не так багато моментів. І жоден з них не дотягував до гольового. Оборона обох клубів діяла досить ретельно і практично безпомилково, а спроби здалеку вразити ворота ліквідовували голкіпери.

Після відпочинку гравці додали агресивності в атаці. І вже на 54-й м’яч опинився у воротах «Авангарду». Валентин Корешков подав кутовий низом, голкіпер Анатолій Волчанський не зумів зафіксувати м’яч і пропустив його на дальній кут, де на це тільки й чекав Олександр Долгоп’ятов, який переправив снаряд в сітку.

Отримавши такий удар «під дих», тренерський штаб господарів, терміново кинув у бій свіжі сили. Це додало їм креативності в атаці і біля воріт гостей почала зростати напруга. Врешті-решт зусилля «Аванграду» увінчалися успіхом. На 27-й хвилини вони здобули право на штрафний і після подачі Анатолій Таран головою спрямував м’яч під перекладину. Та минуло всього дві хвилині й «Діназ» знову вийшов вперед. Захисник бзівців грубо зіграв у власному карному майданчику проти Сергія Ічанського, за що арбітр цілком справедливо і миттєво вказав на «точку». Олександр Безпалий чітко реалізував пенальті.

До фінального свистка залишалося не так багато часу, тому в діях господарів почав проглядатися поспіх, а він не є союзником успіху. Тим паче, що й оборону «Діназу» не допускала більше грубих помилок, а насичений півзахист не «сів глибоко», намагаючись відтісняти суперника ближче до його карного майданчику. Поступово матч добіг фінішу, котрий зафіксував мінімальну перемогу «Діназу».     

Коментувати:

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.

Наші партнери