У Лютіжі глядачі побачили футбол вищого ґатунку

Вівторок, Березня 3, 2015 - 18:47
, , ,

У суботу, 28 лютого, у рамках чемпіонату України з футболу на стадіоні «Діназ» у с. Лютіж відбувся календарний матч серед молодіжних команд донецького «Металурга» та львівських «Карпат».

Вболівальники та мешканці Вишгородського району змогли побачити на власні очі поєдинок, який проводився на найвищому рівні. Це стало можливим завдяки угоді про співпрацю між донецьким «Металургом» та «Діназом», яка діє вже більше року.

У Демидові, де тренується перша команда «Металурга», створені усі умови для успішної тренувальної роботи, про що відзначають і у самому клубі. Про що й казати, якщо саме після тренувань на стадіоні «Діназ» у Демидові  донецькі футболісти змогли вперше обіграти у дербі своїх титулованих земляків з «Шахтаря».

Стан газону та взагалі інфрастуктура «Діназа» у Лютіжі приємно здивували як донецький «Металург» так і львівські «Карпати». Тим самим наш клуб продовжує прославляти Вишгородщину на професійному футбольному рівні по всій Україні. 

Зазначимо, що це не останній поєдинок донецького «Металурга» у Лютіжі серед молодіжних команд «Прем’єр-ліги» сезону 2014-2015 р.  Вже 14 березня у Лютіжі відбудеться поєдинок між молодіжними командами донецького «Металурга» та полтавської «Ворскли».

Коментувати:

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.

Наші партнери