Трудова перемога у Броварах

Неділя, Травня 17, 2015 - 13:02

Попри важкий стан поля на стадіоні «Спартак» у Броварах, наша команда зуміла продемонструвати свою майстерність та здолати непростого суперника.

Поєдинок у Броварах попри місцевого однойменного клубу був особливим для підопічних Михайла Стельмаха. Минулого року на цьому стадіоні «діназівці» пропустили три сухих м’ячі, зазнавши розгромної поразки. Але з того часу багато змінилося і у стані броварчан і у стані нашої команди, єдине, що залишилось незмінним так це стан газону на «Спартаку».

Також неприємно вразила організація футбольного поєдинку: за єдиним ігровим м’ячем, вибитим в аут гравці могли ходити по хвилині. За такого поля мова про якусь фантастичну креативність йти не могла і на полі це яскраво демонстрували господарі, граючи в основному за допомогою довгих передач. Більш технічним гравцям «Діназу» доводилось боротись не лише з суперником, а і з полем стадіону «Спартак».

Хоча навіть незважаючи на це, ігровою ініціативою володіли підопічні Михайла Стельмаха. Як завжди активний попереду був Сергій Костюк, в центрі надійно грали Олександр Терещенко та Володимир Бондаренко, а захист як завжди цементував капітан нашої команди Сергій Пономаренко.

Але також активними були фланги «діназівців» і саме з флангу після прекрасних дій Олексія Чернишова пішла передача, яка вивела Сергія Костюка сам на сам з голкіпером броварчан: наш нападник свого шансу не втратив, холоднокровно поклавши м’яч у кут воріт суперника.

По такій важкій грі на важкому полі значимість забитого м’яча важко переоцінити і «діназівці» прекрасно це розуміючи не віддали ініціативу господарям і продовжували контролювати ситуацію на полі. Однак стан поля все ж таки зіграв злий жарт з нашою командою: після подачі з флангу гравця ФК «Бровари» м’яч несподівано відскочив від газону і змусив нашого захисника зробити обрізку, яка вивела нападника броварчан один на один з нашим голкіпером. Так наприкінці першого тайму рахунок став нічийним.

Варто сказати, що після перерви малюнок гри не змінився: господарі все таким же чином продовжували навантажувати нашу оборону «лонгболами», а «діназівці» намагалися навіть на такому полі проводити осмислені комбінаційні дії. Результатом таких дій нашої команда стала блискуча контратака, в ході якої Сергій Костюк знову вийшов сам на сам з голкіпером, однак цього разу наш форвард перекинувши голкіпера влучив у поперечину. Проте на цьому атака не завершилась і Василь Бляхарський, підхопивши м’яча блискуче розібрався у ситуації та чудовим ударом вразив дальній кут голкіпера броварчан.

Вже через чотири хвилини подарунок собі на День народження зробив Олександр Петрук, відзначившись у воротах суперника після чергового асисту Костюка. Ховати надії господарів на якийсь позитивний результат мав Ярослав Матвіїв, який вийшов на заміну, однак він не зміг реалізувати два стовідсоткових гольових моменти.

Трохи змусив понервувати вболівальників «Діназу» м’яч, забитий господарями у доданий арбітром час, однак на більше гравців ФК «Бровари» не вистачило ні сил, ні часу.

Чергова перемога нашої команди підтверджує, що «діназівці» перебувають у чудовій формі і готові перемагати будь-якого суперника, а от наступним командам, які приїдуть в гості до броварчан на поле стадіону «Спартак» із впевненістю можна сказати буде дуже непросто. 

Коментувати:

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.

Наші партнери