Стандарти вирішили долю матчу в Черкасах

Неділя, Серпня 15, 2021 - 12:17

Битва претендентів на підвищення в класі завершилася перемогою господарів.

ЛНЗ (Черкаси) – «ДІНАЗ» (Вишгород) – 2:0

Голи: Бобко (17), Сула (86).

ЛНЗ: Попович, Тарасенко, Лопирьонок, Насонов, Куксенко (Норенков,46), Євдокимов, Сторчоус, Пучковський (Тищенко,60), Бобко (Долінський, 79), Замуренко (68), Галенко (Сула,79).

«Діназ»: Леванідов, Банасевич, Волошин, Ічанський, Помазан, Петренко, Чепурненко, Старенький (Малей, 80), Бафталовський, Бовтрук (Саленко, 88), Майборода (Апанчук, 70).

Попередження: Євдокимов (27), Норенков (64), Тарасенков (90+4) – Ічанський (45+1), Помазан (52).

Арбітр – П.Дубровець (Житомир). Асистенти – П.Почепецький, А.Семенов (Дніпро). Четвертий арбітр – Є.Цибулько (Черкаська область). Спостерігач арбітражу – О.Шамич (Київ).

14 серпня 2021 року. Черкаси. Стадіон «Черкаси-Арена». 700 глядачів. 29 С.

 

Обидві команди задекларували високі завдання в цьому сезоні і тому цей поєдинок розглядався, як один з матчів претендентів на підвищення в класі. І вже на 15-й секунді діназівці ледве не відкрили рахунок. Артем Бафталовський накрутив оборонця і пробив. На жаль, м’яч пролетів поряд зі стійкою. Господарі не стали відсиджуватися і в свою чергу змусили захист гостей проявили свою міцність. Далі був силовий штрафний у виконанні Євгена Чепурненка після котрого м’яч від голови Романа Помазана знову оминув «рамку».

Жвавий початок захопив обидві команди і вони продовжували шукати шлях до воріт суперника. Черкащани підправили приціл і в одній з атак поцілили в перекладину. На це вишгородці відповіли випадом Бафталовського і блокуванням захисника його удару. А потім настала 17 хвилина і штрафний для ЛНЗ. Іван Бобко лівою поцілив точно у нижню «шістку».

«Діназ» міг зрівняти рахунок за дві хвилини. Євген Чепурненко виконав кутовий, куля прилетіла до Андрія Волошина і той чітко підставив свою ліву. ЛНЗ виручив голкіпер Андрій Попович, котрий встиг зреагувати на цей удар з близької відстані.

Не знижуючи темп, команди продовжували шукати щастя біля воріт опонента. Але в ключові моменти демонстрували свою надійність обидва голкіпери, котрі не раз виручали свої команди. Таким чином, більше забитих м’ячів у першому таймі не було.

Особливо не змінився малюнок ігри по перерві. Так, ЛНЗ на правах господаря трішки більше контролював м’яч, але й «Діназ» в свою чергу не давав розслабитися обороні черкащан. На 67-й хвилині Сергій Старенький отримав довгу передачу з глибини і прострілив вздовж воріт. Захисник господарів на мить випередив Сергія Майбороду і ліквідував загрозу. Далі був чудовий шанс у Максима Банасевича зрівняти рахунок. Та після подачі Романа Помазана м’яч лишень підправив зачіску Максима і шмигнув за лінію на солідний відстані від стійки.  

Гості не кинулися на останній навальний штурм. Трішки легкості не вистачило. Та й господарі цього не дозволили. Натомість на 86-й хвилині вони вдало реалізували черговий стандарт. Від кутового м’яч заметушився у воротарському майданчику «Діназу» і Дмитро Сула виявився найбільш спритним та зумів проштовхнути його в сітку, поставивши крапку в принциповому матчі.

Відтак, у підопічних Володимира Бондаренка залишилося сім очок в активі і попереду гра з ще одним конкурентом. 22 серпня у Демидів приїдуть нові львівські «Карпати». Але перед цим у середу, 18 серпня, вишгородці зіграють поєдинок Кубку України. Також в Демидові. До них завітає першолігова київська «Оболонь».

Коментувати:

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.

Наші партнери