Сергій Ічанський: «Головне підготуватись, підсилитися і рухатись далі»

Понеділок, Лютого 7, 2022 - 09:59

Дуже довго не було «гарячих» новин від «Діназу». Зимова пауза розтягнулася більше ніж на два місяці і тільки на початку лютого команда зібралася та розпочала підготовку до весняного етапу сезону. Про те, як все відбувається зараз ми поговорили із номінальним півзахисником Сергієм Ічанським.

- Зимова перерва «Діназу» затягнулася на два місяці. Після відставки головного тренера Володимира Бондаренка це напевне тиснуло? Маю на увазі невизначеність…

- Звичайно! Для всіх стало неочікувано , що Володимир Петрович пішов з команди, тому що з ним було дуже комфортно працювати, але це футбол і так буває в житті. Керівництво так вирішило, тепер потрібно йти далі і працювати з іншим тренером.

- Зараз команда почала тренуватися. Стало психологічно трохи легше?

- Так, тому що було дуже багато розмов і ходили різні чутки. Хотілося якнайшвидше розпочати тренування.

- Але мабуть не фізично.

- Поки фізично не важко, я думаю, психологічно більше. Але зараз уже легше, тому що без тренувань завжди важко коли такий довгий час відпустки.

- За професійного статусу «Діназ» вперше розпочав підготовку вдома не зі звичайного приїзду-від’їзду на тренування в Лютіж, а одразу заїхав на тижневий збір у «Вишеград». Про що це свідчить?

- Зараз йдуть зміни в команді, в кожного тренера свій підхід, тому напевно так і вирішили. Думаю, для футболістів це буде краще, тому що довго не бачили один одного, дещо скучили. Приїзжають гравці на перегляд, тут тепер є змога проводити по два тренування в день, що дуже потрібно на зборах.

- Такий підхід тебе обнадіює на майбутнє?

- Зараз ми не думаємо про це. Головне підготуватись, підсилитися і рухатись далі.

- Як проходить робота на першому етапі?

- Перший етап втягуючий, перше тренування в тренажерному залі і ввечері на полі. Навантаження йдуть поступово, бо була велика перерва і головне, щоб ніхто не отримав травму.

- З команди пішло чимало гравців в міжсезоння. Напевно буде складно боротися за призові місця тепер?

- Так, багато хлопців пішло і зараз залишилося відсотків 30 з команди, із старожилів напевно Бовтрук, Петренко, Волошин, Корешков. Але команда буде укомплектовуватись.

- Приїхали хлопці й на перегляд?

- Кожного дня під‘їзжають нові гравці.

- Коли завершується витягувальний цикл?

- До понеділка по два два тренування, потім буде вихідний.

- Що далі? Які плани підготовки озвучило керівництво? 

- Поки конкретно нам не озвучили наперед якою буде підготовка. Думаю, в найближчий час уже будемо знати, як ми рухаємося далі.

Коментувати:

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.

Наші партнери