Резервісти влаштували понеділок відкритих воріт

Вівторок, Червня 11, 2019 - 10:14

Відбувся перенесений матч чемпіонату області.

«ДІНАЗ-2» (Вишгород) – «АВАНГАРД» (Бзів) – 2:5

Голи: Костюшко (49), Клименко (68) — Миколайчук (11, з пенальті), Зелді (25), Балацький (47, 77), Коропецький (66).

«Діназ-2»: Прудніков, Бортовський, Блазунь, Лаврінченко, Дорошенко, Хаджинов (Канавін, 76), Шамрай, Подоль (Клименко, 46), Малинич (Павлушенко, 79), Чернишов (Климчук, 46), Костюшко.

«Авангард» Б: Поштаренко (Вовчанський, 84), Коропецький, Миколайчук, Зелді (Панфілов, 46), Поспєлов (Головатенко, 46), Дарда, Таран (Балацький, 46), Алефіренко (Дорофеєв, 67), Бондар (Кондратюк, 67), Гаді (Ярмак, 73), Коваль.

Вилучення: Прудніков (82).

Сподіватися на те, що резервісти «Діназу-2» візьмуть реванш над бзівським «Авангардом» за недавню осічку першої команди в аматорському чемпіонаті України напередодні гри можна було. Та й потрібно. Інакше не варто навіть виходити на футбольне поле, якщо не мріяти про перемогу. Але ось чи реально це зробити? Відповідь могла дати тільки гра. І вона розставила всі крапки в понеділок ввечері на «Лютіж Арені».

«Авангард», котрий два дні тому відстояв нульову нічию у Вовчанську і вперше в своїй історії виграв Кубок України серед аматорів, навіть за відсутності багатьох головних виконавців на полі, не мав особливих проблем з молоддю «Діназу». Хоча варто зазначити, що в стартовому складі господарів вийшли два представники першої команди – Влад Блазунь та Олексій Чернишов, котрі пожертвували відпусткою заради виступів за клуб. Але і їм не вдалося міцно зцементувати оборону вишгородців.

Тріщини в захисті нашої команди почали з’являтися вже на другій хвилині зустрічі, коли гості здійснили гострий випад і лишень реакція В’ячеслава Пруднікова врятувала господарів від неприємностей після удару головою Сергія Зелді. Минуло кілька хвилин і діназівці самі накликали біду, заробивши пенальті. Його чітко реалізував Миколайчук. В середині тайму досвідчений Зелді вчасно відгукнувся на подачу з кутового й з ближнього кута в один дотик переправив м’яч в сітку. Це був удар під дих після якого діназівцям так і не вдалося відновитися. Лишень перед самісінькою перервою вони створили напругу біля воріт Павла Поштаренко, але удар головою Андрія Дорошенко під час виконання кутового виявився неточним.

Коли на початку другого тайму Денис Балацький забив втретє, то стало зовсім сумно. Правда, тут же Денис Костюшко чудовим ударом десь від кута карного майданчику спрямував м’яч по дузі в дальню «дев’ятку» і нібито вселив якусь надію, але тільки на словах. Гості міцно тримали віжки управління грою у власних руках і все-таки частіше загрожували воротам господарів. А коли лівий захисник Василь Коропецький вискочив віч-на-віч з голкіпером «Діназу-2» й по-гросмейстерські відправив повз нього м’яч в сітку, то було від чого розвести руками.

Хоча й оборона «Авангарду» хибила. Черговий раз цим вдалося скористатися Дмитру Клименко, який головою замкнув пас від Владислава Блазуня. Та бзівці вирішили записати в протокол розгромний результат. П’ятий гол практично повністю зробив Сергій Панфілов. Він, мов песик ганчірку, «розірвав» лівий фланг оборони господарів і видав супергольовий пас на Дениса Балацького. Останньому залишалося тільки підставити ногу аби м’яч покотився в пусті ворота.

Намагаючись якось підстьобнути своїх підопічних, наставник «Діназу-2» Анатолій Блазунь пішов нестандартний крок, відправивши в поле В’ячеслава Пруднікова, а місце в воротах зайняв другий голкіпер Дмитро Павлушенко. Славі вистачило чотири хвилини аби відзначитися. Правда, не взяттям воріт суперника, а грубою грою після якої він одразу побачив перед собою червоне світло. Залишившись в меншості, у вишгородців зникли навіть примарні шанси забити ще один м’яч.

Тепер у тренерського штабу «Діназу-2» нові кадрові проблеми, пов’язані з останнім рубежем. Це тим паче актуально перед дербі з новопетрівським «Межигір’ям», яке в рамках чемпіонату відбудеться наступної суботи. Матч 15 червня на «Лютіж Арені» розпочнеться о 18 годині.

Коментувати:

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.

Наші партнери