П’ять питань керманичу «Діназу»

Четвер, Грудня 9, 2021 - 16:36

Про підсумок, плани та перспективи вишгородського клубу.

Третій рік поспіль «Діназ» бореться за право підвищитися в класі. Але якщо рік тому команда перезимувала на першій сходинці, то нині йдуть четвертими і мають дуже серйозних конкурентів.  Головний тренер вишгородців Володимир Бондаренко зробив короткий підсумок виступів та окреслив майбутні перспективи.

- Яку оцінку ви поставите команді за першу частину сезону-2021/22?

- Тверду «четвірку». Могли десь краще, десь гірше зіграти. Це футбол. У кожному матчі є свої підводні течії, які знає тільки тренерський штаб. Не виключено, що були помилки у стартовому складі, іноді не вистачило везіння. Щодо оцінки моєї роботи, то це вже нехай робить керівництво клубу. Їм з боку видніше.

- Хто пішов з команди?

- Поки що офіційно попрощався з нами Тамаз Авдалян. Хочеться йому подякувати за ті роки, які він провів в «Діназі», переживаючи за команду. Він зараз вирішив трохи «зав’язати» з великим футболом, переключившись на бізнесові справи. Це його вибір. Інших офіційних втрат ми не маємо, хоча не виключено, що будуть кадрові перестановки в складі.  Але варто зважити на те, що у всіх гравців є контракти і ми це будемо обговорювати за круглим столом. 

- Поповнення варто очікувати?

- Тут все залежить від зустрічі з керівництвом клубу і деталізації завдань перед нами, виходячи з тієї ситуації, яка склалася в турнірній таблиці. Є певне бачення і певні бажання, але коли ми знатимемо наші конкретні можливості, тоді зможемо конкретно розмовляти з потенційними новачками.

- Які перспективи на другу частину сезону?

- Будемо реалістами, відставання від команд, які йду першими складає шість-вісім очок. Ліквідувати його буде дуже складно, але ми не збираємося здаватися, боротимемося до кінця. Нема нічого неможливого. Зараз очікуємо певних структурних перебудов у клубі, нас бере під опіку міська влада Вишгороду. Так що в новому році «Діназ» очікують серйозні зміни.

- Які плани команди на міжсезоння?

- Після заключного туру у Львові всі пішли у відпустку. Точну дату, коли зберемо хлопців і розпочнемо підготовчий зимовий етап зараз не можу озвучити. Це стане відомо трішки згодом, після розмови з керівництвом клубу. Тоді ж і затвердимо всі наші поточні плани, бо є різні варіанти. Чи поїдемо на збір до Туреччини, як це було останнім часом? Відверто скажу, що не знаю поки цього.

Коментувати:

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.

Наші партнери