П’ять питань іменинникам

Вівторок, Вересня 7, 2021 - 08:37

Гравці «Діназу» трішки відкрили завісу свого святкування.

Впродовж двох днів День народження відзначали два гравці «Діназу» - захисник Роман Помазан та півзахисник Євген Чепурненко. Прикметно, що обидва земляки, народилися в Бердянську, от тільки з різницею у п’ять років. Ми вирішили поставити їм п’ять коротких бліц-питань.

1. Хто першим привітав з Днем народження, о котрій і що написав?

Р.П.: Кіря (Ігор Кірієнко, екс-гравець «Діназу» - Прим.авт.). Десь в 00:15 написав. Просто надіслав повідомлення з коротким текстом «С Днем рождения».

Є.Ч.: Олег Шевченко, воротар чернігівської «Десни», з яким ми там разом грали. Він привітав вже в 00:01. Написав просте привітання і коротке побажання.

2. Як привітала команда?

Р.П.: Думаю, торт вийде хорошим (сміється). На тренуванні скрутили, закидали яйцями та обсипали мукою. Такого ще нікому не робили. Оригінально вийшло.

Є.Ч.: Після гри з «Буковиною» я відпросився у Петровича (Володимир Бондаренко, головний тренер «Діназу» - Прим.авт.), тому не був в понеділок на тренуванні. Бачив на відео, як Рому привітали. Тепер, думаю, що і для мене щось оригінальне придумають (розмова відбулася в понеділок пізно ввечері).

3. Який подарунок отримав від коханої?

Р.П.: Нові бутси «Puma».

Є.Ч.: Здивуєтеся, але я ще в очікуванні. Думаю, що вона приготувала щось цікаве.

4. Що снилося напередодні вночі і яке загадав бажання?

Р.П.: Мені сни практично не сняться. А що загадав? Вийти цього сезону в Першу лігу.

Є.Ч.: Спав дуже міцно. Було без снів. Хочеться, щоб було здоров’я в мене та моєї сім’ї. Без нього все йде на інший план.

5. Чи дозволяєш собі трохи пива, вина в цей день?

Р.П.: Бокал вина собі дозволяю. Це не велике порушення режиму.

Є.Ч.: Взагалі-то я давно вже собі не дозволяю спиртного, але ось сьогодні зайшли в гості друзі по «Десні» і ми тут в Чернігові у мене вдома трішки сидимо. Тому бокальчик вина в хорошій компанії собі дозволив. Не більше. Завтра на тренування.

Коментувати:

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.

Наші партнери