Прикра поразка у Ставищі

Понеділок, Вересня 15, 2014 - 10:43

Відкривши першими рахунок у зустріч, наша команда не змогла здобути бодай очко у матчі з «ХІЛД-Любомиром».

Поєдинок у Ставищі розпочався для господарів шокуючи – «діназівцям» вдалося провести швидкий гол. Це Олександр Терещенко завершив свій блискучий прохід ударом у ближню дев’ятку. Але сумувати ставищенцям довелося недовго, бо вже у наступній атаці арбітр призначив пенальті за гру рукою нашого захисника у власному штрафному майданчику. Вирок було чітко реалізовано.

Після обміну голами гра заспокоїлась, жодна з команд не мала стовідсоткового моменту аби забити і на тому колективи пішли на перерву.

Другу половину зустрічі команди розпочали теж у спокійному темпі, хоча варто зазначити, що у господарів м’яч тримався трохи краще. Після однієї атак команді зі Ставища вдалося забити, два наших захисники не змогли втримати нападника господарів і той метрів з одинадцяти розстріляв ворота Євгена Стрижа.

Забитий м’яч додав господарям поля впевненості на полі, а нашу команду навпаки трохи приголомшив.

Зрівняти рахунок наша команда отримала змогу з одинадцятиметрової позначки. Капітан «діназівців» Іван Рябовол завдяки індивідуальній майстерності змусив захисника «ХІЛД-Любомира» порушити правила у своєму карному майданчика. До м’яча підійшов сам постраждалий, але переграти голкіпера господарів не зумів.

Після цієї невдачі у нашої команди почали опускатися руки, а господарі на емоційному піднесені змогли відзначитись втретє

Отож, відкривши рахунок першими, «діназівці» не змогли розжитися очками у Ставищі.

Коментувати:

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.

Наші партнери