Представляємо суперника: «Патріот» (Баришівcький р-н)

П'ятниця, Квітня 6, 2018 - 10:28
,

Оновлений склад «Діназу» очікує непросте хрещення.

В суботу, 7 квітня, стартує чемпіонат Київської області у вищій лізі. Нинішнього сезону після дворічної перерви участь у цьому турнірі відновив вишгородський «Діназ». Під керівництвом нового тренера Володимира Бондаренко команда впродовж двох місяців готувалася до повернення в еліту і пройде перше хрещення досить потужним суперником. Представляємо нашого опонента.

Історія «Патріота» розпочалася у 2015 році. Тоді колишній професійний футболіст Євген Щербина разом з товаришем, Вадимом Кальченком, вирішили відродити футбол у рідній Баришівці. Зібравши у своєму складі кращих гравців Баришівського району, команда розпочала виступи у першій лізі Київської області. Дебютний сезон навряд чи можна назвати вдалим для команди. «Патріот» у підсумку посів п’яте місце в турнірній таблиці.

Втім, це не завадило команді Євгена Щербини вже в наступному році дебютувати у вищій лізі Київщини. Більше половини турнірної дистанції «Патріот» залишався єдиним клубом чемпіонату, який не програвав. Вперше представник Баришівського району поступився аж у 14-му турі. До того ж, не кому-небудь, а шпитьківському «Джуніорсу». Тоді доля зустрічі була вирішена ще до середини першого тайму – за перші хвилини гри «Джуніорс» забив у ворота «Патріота» три голи. У підсумку команда Євгена Щербини поступилася з рахунком 2:5.

Загалом протягом сезону-2016 «Патріот» майже до кінця сперечався за срібні медалі чемпіонату з «Десною» (Погреби). Але прикрі поразки на фініші сезону не дозволили команді піднятися вище третього місця. За словами головного тренера «Патріота», відсутність ротації через коротку лаву запасних призвела до перевтоми гравців, що і стало вирішальним фактором, який вплинув на результат.

Минулий чемпіонат став для команди другим в елітному дивізіоні області. «Патріот» розпочав його не дуже вдало, отримавши дві поразки на старті – в гостях від новопетрівського «Межигір’я» (0:1) та дома від шпитьківського «Джуніорсу» (0:2). Утім, команда досить швидко прийшла до тями й виграла чотири матчі підряд з великим рахунком. Потім були різні матчі, але в результаті баришівці посіли четверте місце в сезоні – 2017, завдяки фінішному спурту з п’яти перемог.

В міжсезоння команда підсилилася кількома гравцями. Зокрема на позицію форварда був запрошений досвідчений Ігор Кострома (на фото). Та й він не допоміг команді в останньому зимовому турнірі Меморіал Кирсанова пробитися до фіналу. Шлях баришівцям перетнули студенти столичного «Меркурію», котрі здолали в півфіналі «Патріот» з рахунком 2:0. Після цього колектив повністю зосередився на підготовці до старту чемпіонату Київської області.

Коментувати:

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.

Наші партнери