Перше тренування в Аланії

П'ятниця, Березня 15, 2019 - 20:14
, , , , , ,

«Діназ» розпочав плідну підготовку в Туреччині.

Відпочивши після тривалого нічного перельоту Київ – Анкара – Анталія, «Діназ» вже по обіді провів перше заняття на берегах Середземного моря. Не завадив підопічним Володимира Бондаренко навіть щільний дощ, котрий посипався з неба. Ще за добу до прибуття діназівців в Аланію тут панувала сонячна погода, але в п’ятницю вранці небо затягнуло хмарами і невдовзі посипав дрібний дощ. За прогнозами він триватиме два дні, а потім знову засвітить сонечко.

В загальному тренувані взяли участь не всі футболісти, дехто працював за індивідуальною програмою, заліковуючи травму. Після пробіжки та короткої розминки команда розділилася на дві частини і зіграла міні-двосторонку. Наставники вирішили не перенавантажувати гравців в перший день, а зробили заняття втягувальним. На зеленому ідеальному трав’яному газоні хлопці отримали потрібну дозу робочого допінгу і зарядилися хорошими емоціями. Але вже в суботу та неділю їх чекає дворазове тренування на полі та теоретичні заняття. Тренери обіцяли дати максимальні навантаження, «щоб життя медом не здалося». Розпочнеться суботній день з ранкового медичного обстеження після котрого будуть заняття на полі і скоріше за все під рясним дощем. Вершиною цього дводенного міні-циклу стане товариська гра з молодіжним складом шотландського «Інвернессу», яка пройде в понеділок 18 березня на футбольному полі готелю «Голдсіті».

«По приїзду наш гід звернувся на нас і запропонував провести матч проти «Інвернессу», - говорить головний тренер Володимир Бондаренко. – Сказав, що шотландці самі дуже зацікавилися грою з українським клубом. Ми, звичайно, погодилися, бо для нашої молодої команди це неоціненний міжнародний досвід. Тим паче, як нам вдалося вияснити, молодь «Інвернессу» є одним з лідерів у своїй лізі. Значить, нас очікує цікавий, непростий і вагомий матч. Впевнений, що всі наші хлопці викладуться в ньому на повну». 

Більше фотографій та відео дивіться на офіційній клубній сторінці в соціальній мережі FB та офіційному каналі в ютубі.

https://www.facebook.com/FC-Dinaz-491987270912403/

https://www.youtube.com/channel/UCOM8S6a4YOxFPGuXOfChBCQ

Коментувати:

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.

Наші партнери