Перемога та три нічиї

Понеділок, Листопада 11, 2019 - 15:08

Відбулися чергові поєдинки дитячих команд області.

Чергові матчі чемпіонату Київської області провели вихованці діназівської футбольної академії. «Діназ-2010» (на фото, тренер Геннадій Каплунов) в Лютежі приймав ФК «Гатне» і завершив поєдинок результативною нічиєю – 1:1. Обидва м’ячі влетіли у ворота в першій половині зустрічі. Відкрив рахунок діназівець Антон Солтіс, але вже за п’ять хвилин гості зуміли сквитатися. Після короткого відпочинку «Гатне» зробило серію замін і підсилило свою гру. Та «Діназ-2010» витримав натиск суперника, діючи максимально зібрано в захисті. Особливо небезпечними були спроби гостей забити зі стандартів, але наша оборона їх вдало ліквідовувала.

«Діназ-2008» (тренери Микола Слободянюк та Ігор Іваненко) також розійшлися миром з ровесниками ФК «Гатне» з таким же рахунком (1:1). В цьому поєдинку першими забили гості, скориставшись рикошетом після штрафного. Та в другому таймі після того, як Кийков поборовся, Гладчук першим встиг на добивання й переправив кулю в ціль. В кінці двобою господарі могли навіть вирвати перемогу, але трішки невдало діяли в завершальній стадії атак.

«Діназ-2008»: Биховченко, Панімаш, Коблик, Якубчик, Пенькний, Вакульчик, Гладчук, Бабенко, Кийков. Заміни: Сербін, Сідельников.

Тим часом, два діназівські колективи під керівництвом Олександра Гончарова та Юрія Клиновського відправилися в Пісківку, де провели поєдинок з місцевим «Рубіном». «Діназ» U-15 створив чимало гострих моментів біля воріт господарів, але задовільнився трьома точними пострілами. Розпечав пісківські ворота Саленко, котрий замкнув простріл Найдьона, згодом Єрмачков нав’язав боротьбу супернику й подвоїв перевагу. Підтримав партнерів Столярчук, якому скинув м’яч під удар Пархлменко. Чудові нагоди втратили Столярчук, Пархоменко, Єрмачков. Натомість в кінці поєдинки господарі скористалися розслабленістю діназівського захисту й сквитали один гол – 3:1 на користь вишгородців.

«Діназ» U-15: Сагач, Койніченко, Онуфрійчук, Віхляєв, Ліщук, Пархоменко, Саленко, Дедічев, Найдьон, Гончаров, Єрмачков. Заміни: Столярчук, Копейчиков, Горкавка, Кондратюк.

«Діназ» U-17 також першим відкрив рахунок у поєдинку з ровесниками пісківського «Рубіну» (після подачі з кутовго в першій половині зустрічі відзначився Олександров), але не втримав свою перевагу і завершив матч внічию – 2:2. Варто зазначити, що господарі в другому таймі додали й зуміли забити двічі, але Потебенько реалізував свій вихід один-на-один і не дозволив пісківцям вирвати перемогу.

«Діназ» U-17: Косенко, Ластовецький, Олександров, Ніжник, Прощаков, Гайдук, Войтенко, Потебенько, Говорун, Калашнік, Олексієнко. Заміни: Напісочний, Яворський, Пальчевський, Сологуб.

Більше фотографій та відео дивіться на офіційніх клубних сторінках в соціальних мережах та офіційному каналі в ютубі.

https://www.facebook.com/FC-Dinaz-491987270912403/

https://t.me/FCDINAZ

https://www.youtube.com/channel/UCOM8S6a4YOxFPGuXOfChBCQ

Коментувати:

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.

Наші партнери