Обігравши «Чайку», «Діназ» фінішував на третьому місці

П'ятниця, Червня 11, 2021 - 20:11

Завершився чемпіонат Другої ліги.

«ЧАЙКА» (Петропавлівська Борщагівка) – «ДІНАЗ» (Вишгород) – 0:1

Гол: Ічанський (85).

«Чайка»: Шкарбан, Бартошук, Музиченко, Шакун, Мосіюк, Гуральський (Сафіханов, 56), Цебро, Доу (Ярмак, 71), Тименко (Погранічний, 73), Шевчук (Кочубинський, 90), Лига (Столяров, 80).

«Діназ»: Котовий, Крохмаль (Гарбар, 58), Волошин, Ічанський, Помазан, Петренко, Бриженко (Белич, 65), Старенький, Бафталовський, Бовтрук (Кірієнко, 68), Апанчук (Авдалян, 90+2).

Попередження: Тименко.

Головний арбітр -  І.Сташук (Чернігів). Асистенти – В.Дрикін (Рівне), Андрій Ялов (Дніпро). Четвертий арбітр – К.Заброда (Київ). Спостерігач арбітражу – О.Єрмакова (Полтава).

11 червня 2021 року. Макарів. Стадіон «Центральний» ім.М.Бруквенка.

Діназівцям вкрай важливо було виграти у Макарові. Від цього залежала доля бронзових нагород чемпіонату. І хоча не все залежало тепер від підопічних Володимира Бондаренка, але вони повинні були декласувати «Чайку», щоб претендувати на медалі. Ще одна складова цього процесу вирішувалася у Дунаївцях, де зустрічалися «Епіцентр» та «Поділля». Забігаючи наперед, зазначимо, що дербі Хмельниччини завершилася впевненою перемогою «Поділля» і це було на року вишгородцям, котрі у підсумки фінішували третіми. Відтак, «Діназ» робить крок вперед. Минулого сезону команда розташувалася на четвертому місці, тепер піднялася на щабель вище.

Хоча сама гра з «Чайкою» складалася дуже непросто. В стартові хвилини обидві команди обмінялися гострими випадами, але забити жодній з них не вдалося забити. Найкращий шанс відкрити рахунок мав Сергій Старенький на 19 хвилині. Після довгої передачі Олексія Бриженка він спочатку прийняв в м’яч, а другим дотиком намагався переправити його в сітку. Та удар у ближній кут виявився не дуже сильним і голкіпер Шкарбан парирував цей постріл. На 33-й хвилині знову подібний епізод був у Сергія Старенького. Після передачі Романа Помазана він хотів перехитрити захисника й воротаря «Чайки» та і на цей раз йому не вдалося.

У другому таймі малюнок гри особливо не змінився. На 56-й хвилині після подачі справа повинен був забивати Олександр Апанчук та після його кивка головою шкіряна куля шмигнула поряд зі стійкою господарських воріт. Більшість небезпечних моментів виникало тоді, коли рефері призначав стандарти, але дуже довго навіть ця зброя не була ефективною. То м’яч летів куди завгодно, то оборонці діяли уважно й чітко. Аж поки виконувати черговий стандарт не взявся виконувати центральний захисник «Діназу» Сергій Ічанський. Його удар лівою метрів з 22-х повз «стінку» у ближню «шістку» виявився настільки точним і несподіваним, що голкіпер «Чайки» Євген Шкарбан вчасно зреагувати не встиг. Це був другий м’яч номінального півзахисника у сезоні.

Таким чином, завершивши сезон на третьому місці, гравці «Діназу» відправилися у відпустку. А ось для тренерського штабу настане «гаряча» пора, коли потрібно розробляти плани на наступний сезон та узгоджувати купу організаційних питань. Підготовку до нового чемпіонату вишгородці планують розпочати наприкінці червня.  

Всі новини оперативно. Приєднуємося й запрошуємо друзів у підписники клубного Телеграм-каналу!!!!!!!!!!!! 

https://t.me/FCDINAZ_oficial

Більше фотографій та відео дивіться на офіційних клубних сторінках в соціальних мережах та офіційному каналі в ютубі.

https://www.facebook.com/FC-Dinaz-491987270912403/

https://t.me/FCDINAZ

Instagram: fc_dinaz

https://www.youtube.com/channel/UCOM8S6a4YOxFPGuXOfChBCQ

Коментувати:

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.

Наші партнери