Митник дебютував дублем, або Як «Діназ» помстився «Факелу»

Субота, Квітня 20, 2019 - 15:36

Вишгородці здобули впевнену перемогу в чемпіонаті аматорів.

«ДІНАЗ» (Вишгород) – «ФАКЕЛ» (Липовець) – 6:0

Голи: Каркошкін (7), Марченко (32), Митник (39, 51), Авдалян (43), Волошин (52).

«Діназ»: Крупниченко (Крикнін, 46), Крохмаль (Блазунь, 58), Волошин, Ічанський (Долженко, 67), Корешков, Бовтрук, Петренко (Чернишов, 52), Марченко, Каркошкін (Сірий, 46), Авдалян (Ізотов, 46), Митник (Капаністий, 56).

«Факел»: Ткаченко, Голуб, Хом’янчук, Баранюк (Столярик, 55), Білокур (Чигрин, 78), Валько (Д.Фурман, 46), Малка, М.Фурман, Порохня, Соума Амара,  Новаківський.

«Діназ» (тренер Володимир Бондаренко) сповна взяв реванш над липовецьким «Факелом» за поразку у першому колі. Шість «сухих» забитих м’ячів повністю декласували одного з конкурентів у боротьбі за місце під сонцем.

Напередодні сімнадцятого туру команди знаходилися поряд в турнірній таблиці і це, звичайно ж, додавало певної інтриги в протистоянні. Але вже в стартові хвилині вишгородці продемонстрували, що вони дуже серйозно налаштовані і одним-двома м’ячами не задовільняться. Додав позитивних емоцій і швидкий гол, котрий господарі провели на сьомій хвилині поєдинку. Вадим Бовтрук прострілив вздовж воріт, а Сергій Каркошкін на дальній штанзі виявився спритнішим за всіх і переправив шкіряну кулю в сітку.

Поступово розхитуючи оборону «Факелу», діназівці змушували захисників помилятися й нервувати. Почасти липовецьким футболістам все ж таки вдавалося стримувати натиск господарів й самим інколи відповідати активними випадами. Останні цього дня виявилися малорезультативними, а ось атаки «Діназу» в завершальну третину першого тайму принесли дуже плідний результат.

Результатисність тиску господарів почала підвищуватися в середині тайму. На 26-й хвилині непоганий шанс виник у Дениса Митника, але після флангової передачі Тамаза Авдаляна молодий форвард просто не потрапив по м’ячу, за п’ять хвилин удар Сергія Ічанського здалеку парирував голкіпер Ткаченко. А вже в наступній атаці чергової пробоїни «Факелу» завдав Артем Марченко. В цьому епізодів варто відзначити відмінний пас Вадима Бовтрука, котрий відрізав всю центральну оборону і вивів віч-на-віч свого партнера. Артему залишалося зробити гросмейстерську мікропаузу й спрямувати м’яч в ціль. Невдовзі вже сам Марченко виступив в ролі асистента, прихованою передачею знайшовши Дениса Митника, який поклав на газон воротаря і спокійно закотив м’яч в сітку. Остаточно добив суперника в першій половині Тамаз Авдалян. В цьому моменті варто відзначити дії Митника, котрий відібрав м’яч у суперника на його половині й тут же віддав його вперед на Авдаляна. Тамаз «по-професорськи» перекинув кулю через голкіпера з Липовця, який вибіг прогулятися метрів на сім-вісім.

«Діназ» на старті другого тайму не став знижувати темп, маючи перевагу в чотири голи. І нагородою за це їм стали два м’ячі, які команда провела впродовж двох хвилин. Спочатку Денис Митник вчасно відгукнувся на передачу Валентина Корешкова й «щічкою» переправив снаряд у ближній кут, а потім центральний захисник Андрій Волошин, підключившись до стандарту, немов коршун полетів вперед і головою замкнув навіс Вадима Бовтрука. До речі, це був третій асист нашого крайнього хавбека в матчі. Сам же Волошин в цьому епізоді випробував головою на міць ще й стійку воріт. Вона вистояла, як і витримала голова Андрія, хоча на трибунах та лаві запасних в цей момент піднялася хвиля занепокоєння. Обійшлося…

Розуміючи, що гру фактично зроблено, наставник Володимир Бондаренко зробив цілу серію замін. Це трохи вплинуло на тотальну перевагу «Діназу», ігровий ритм хоч і не було втрачено, але перевага команди зменшилася й гостям дозволили частіше ходити вперед. Та навіть попри це гості не зуміли забити.

Перемога дозволила «Діназу» переміститися на шосту позицію й скоротити відрив від бзівського «Авангарду», який займає четверте місце, до чотирьох очок. Наступної суботи команду вишгородців очікує виїзд в гості до бахмачського «Агродому».

Більше фотографій та відео дивіться на офіційній клубній сторінці в соціальній мережі FB та офіційному каналі в ютубі.

https://www.facebook.com/FC-Dinaz-491987270912403/

https://www.youtube.com/channel/UCOM8S6a4YOxFPGuXOfChBCQ

Коментувати:

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.

Наші партнери