Молодь «Любомиру» гідно билася з «Діназом»

Неділя, Жовтня 28, 2018 - 20:57

Вирвавши перемогу у ставищенців, наша команда зберегла головну інтригу в чемпіонаті області.

«ДІНАЗ» - «ЛЮБОМИР» - 2:1

Голи: Марченко (29, з пенальті), Капаністий (84) - Степанчук (12).

«Діназ»: Крупниченко, Волошин, Блазунь, Зубленко (Фурсенко, 83), Корешков, Петренко, Прима (Каркошкін, 70), Ічанський, Долгоп’ятов (Капаністий, 79), Марченко (Александровський, 90+3), Безпалий (Я.Заїка, 90).

«Любомир»: Тросюк, О.Заїка, Романенко, Касабуцький, Широков, Степанчук, Захарченко (Ткаленко, 64), Рябов (Скала, 54), Козій, Шишкін, Черпаков (Кутовенко, 77).

Заключний матч туру проводився в неділю і був дуже важливий для «Діназу», адже тільки перемога над молоддю ставищанського «Любомиру» залишала команду в претендентах на золоті медалі чемпіонату. Будь-який інший результат позбавляв вишгородців навіть теоретичних шансів на чемпіонство, оскільки напередодні бзівський «Авангард» без бою (їх суперник ФК «Бровари» просто не приїхав на гру) поклав до скарбнички залікові очки. І вже з перших хвилин підопічні Володимира Бондаренко спробували забити й розв’язати собі руки для подальшої гри. Але завершити успішно свої атаки на перших хвилинах діназівцям не вдалося. Натомість удар Андрія Степанчука на 12-й хвилині метрів з 28-ми зняв «павутину» в «дев’ятці» воріт Олексія Крупниченко. Ось так молодь «Любомиру» додала чималого головного болю тренерському штабу господарів.

Такий поворот підстьобнув діназівців, які розуміли, що тепер завдання ускладнилося, до ще більш активних дій в атаці. Вони продовжили розхитувати оборонні редути «Любомиру», а той в свою чергу надійно й тактично грамотно перекривав більшість підступів до воріт Андрія Тросюка. Коли ж прямими випадами результату досягти не вдалося, півзахисник «Діназу» Сергій Ічанський пішов на загострення у карному майданчику суперника і заробив пенальті. Його чітко реалізував Артем Марченко. Та попри всі потуги, досягти більшого до перерви господарям не вдалося.

Після короткого відпочинку малюнок гри особливо не змінився. «Діназ» володів територіальної та ігровою ініціативою, «Любомир» вміло тримав оборону та час від часу йшов у контратаки. І чим менше часу залишалося до фінального свистка, тим у серця прихильників вишгородської команди все більше закрадалися побоювання за підсумкову перемогу. Аби підсилити атаку Володимир Бондаренко кидає в бій спочатку імпульсивного Сергія Каркошкіна, а потім досвідченого Романа Капаністого. Саме поява останнього і стала вирішальною в матчі. На 84-й хвилині «Діназ» отримав право на стандарт. Після подачі Артема Марченко від лівого кута карного майданчику м’яч опинився на іншому фланзі, звідки Сергій Каркошкін його повернув у штрафну. Кілька рикошетів і шкіряна куля знову опинилася в Артема Марченко, який пробив низом по воротам. На шляху польоту м’яча опинився Роман Капаністий, котрий вдало підставив ногу і підкоригував політ так, що снаряд влетів у нижню «шістку». Вся команду кинулася вітати знаного голеадора.

Тепер «Діназу», за шість хвилин основного часу та ще кілька додаткових, важливо було не допустити помилку в захисті. І це їм вдалося. Таким чином, відставання від бзівського «Авангарду» в шість очок зберігається і важливість очного протистояння цих команд наступної суботи в Лютежі зростає до ваги «золота». Команду Володимира Бондаренко влаштовує тільки перемога. Тому за цей тиждень «Діназ» повинен підшукати ключі й розробити тактичні ходи аби навстіж відкрити ворота «Авангарду».   

Коментувати:

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.

Наші партнери