Коли клас б’є молодість

Субота, Липня 10, 2021 - 15:43

Діназівці перемогли новачка Другої ліги.

«ДІНАЗ» (Вишгород) – «ЛЮБОМИР» (Ставище) – 3:1

Голи: Чепурненко (41), ГНП (43, з пенальті), Бафталовський (45+1) – Панамарчук (63).

«Діназ» (стартовий склад): Крупниченко, Старенький, Волошин, Ічанський, Помазан, Бафталовський, Чепурненко, Петренко, ГНП, Бовтрук, Апанчук. На заміну виходили: Ізотов, Авдалян, Чернишов, Андрющенко, Саленко та ще кілька гравців, що перебувають на перегляді.

10 липня 2021 року.

Вишгородці виграли другий контрольний поєдинок літнього підготовчого збору. На цей раз натиску підопічних Володимира Бондаренко не витримав дебютант Другої ліги ставищенський «Любомир», у складі котрої виступають переважно молоді виконавці.

Матч відбувся у Демидові в першій половині дня, коли сонце піднялося майже в зеніт і добряче припікало. Господарі з перших хвилин захопили ініціативу і розпочали облогу воріт гостей. Неозброєним оком було видно різницю в класі, що врешті-решт позначилося на рахунку. Правда, оборона «Любомиру» трималася майже до самісінької перерви. Та в останні п’ять хвилин першого тайму вони пропустили три голи поспіль. Спочатку після передачі Романа Помазана головою чітко відправив м’яч у сітку Євген Чепурненко, за півтори хвилини гравець, що перебуває у «Діназі» на перегляді заробив пенальті й сам же його реалізував, а перед свистком на перепочинок Артем Бафталовський вразив ворота суперника втретє. По перерві на поле вийшли значно оновлені склади і сили команд вирівнялися. В середині тайму «Любомиру» вдалося забити гол престижу, але на більше вони виявилися нездатні.  

Наступний контрольний матч «Діназу» призначено на 14 липня. Тоді вони зустрінуться з ще одним дебютантом Другої ліги київським «Лівим берегом». Про час початку цієї гри буде оголошено додатково.

Всі новини оперативно. Приєднуємося й запрошуємо друзів у підписники клубного Телеграм-каналу!!!!!!!!!!!! 

https://t.me/FCDINAZ_oficial

Більше фотографій та відео дивіться на офіційних клубних сторінках в соціальних мережах та офіційному каналі в ютубі.

https://www.facebook.com/FC-Dinaz-491987270912403/

https://t.me/FCDINAZ

Instagram: fc_dinaz

https://www.youtube.com/channel/UCOM8S6a4YOxFPGuXOfChBCQ

Коментувати:

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.

Наші партнери