Ілля Терещенко в збірній 15-го туру

Середа, Жовтня 16, 2019 - 12:13
,

Форвард «Діназу» вдруге потрапив до символічної команди.

ПФЛ знову включила гравця «Діназу» до символічної збірної ігрового туру. На цей раз до неї потрапив наш форвард Ілля Терещенко. Для нього це друге потрапляння в команду кращих, яку визначають фахівці Sport Arena в співпраці зі знаменитою італійською компанією Wyscout серед команд Другої ліги сезону.

«Технічний і гнучкий тактично форвард поставив чимало складних завдань перед обороною Буковини. Відкрив рахунок з пенальті вже в дебюті гри, а потім неодноразово виходив з-під опіки суперників і міг забивати з подач Авдаляна та Корешкова. Сам Ілля також підтримував атаки, добре комбінуючи з Бовтруком, Авдаляном та іншими колегами по групі атаки. Навіть попри щільну опіку, зміг посприяти переможному результату вишгородців», - ось таку характеристику дали нападнику «Діназу» фахівці.

Нагадаємо, що Терещенко став автором єдиного точного удару у ворота чернівецької «Буковини», який приніс нашій команді п’яту перемогу підряд (1:0). Щодо самого Іллі, то він забиває вже в четвертому матчі поспіль й одноосібно очолює бомбардирську гонку в групі «А».

Більше фотографій та відео дивіться на офіційніх клубних сторінках в соціальних мережах та офіційному каналі в ютубі.

https://www.facebook.com/FC-Dinaz-491987270912403/

https://t.me/FCDINAZ

https://www.youtube.com/channel/UCOM8S6a4YOxFPGuXOfChBCQ

Коментувати:

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.

Наші партнери