Ічанський – кращий гравець весни

Середа, Липня 10, 2019 - 15:08

Саме так вирішили респонденти відкритого голосування.

Поставлено крапку в тривалому опитуванні, котре проводилося офіційним клубним сайтом. Отож, за його результатами кращим гравцем весняної частини нинішнього року визнано креативного півзахисника Сергія Ічанського. За нього свої голоси віддали 20 відсотків тих, хто взяв участь в цьому референдумі. На другому місці швидкісний Сергій Каркошкін (18 %), третій – технічний і забивний Тамаз Авдалян (17 %). До речі, Сергій Ічанский та Сергій Каркошкін довго йшли пліч-о-пліч в клубному референдумі і тільки в заключні кілька днів переможцю віддали голоси його шанувальники, що і стало вирішальним. Далі розташувалися інші гравці вишгородського колективу і голоси між ними розподілился приблизно рівномірно.

Визнання Ічанського дійсно заслужене, адже в скрутну для команди хвилину він зумів продемонструвати свій універсалізм й закрити позицію центрального захисника, зцементувавши оборону «Діназу». В його активі є й важливі забиті м’ячі.

Щиро вітаємо Сергія Ічанського з цим визнанням і зичимо нових спортивних успіхів та підкорення незвіданих футбольних вершин разом з «Діназом»!

Коментувати:

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.

Наші партнери