Хет-трик Вакульчика змусив капітулювати Бородянку

Вівторок, Травня 14, 2019 - 14:25

Юні вишгородці впевнено лідирують в своїй групі.

В суботу «Діназ-2008» (на фото) продовжив переможну серію в чемпіонаті області. Виступаючи в регіоні «Захід» підопічні Миколи Слободянюка не зазнали ще жодної втрати очок, вигравши всі календарні поєдинки чемспіонату. Черговим опонентом, котрий потрапив «під каток» вихованців нашої академії стала команда бородянської ДЮСШ. Рефері зафіксував впевнену перемогу діназівців з рахунком 6:0.

Вже в першій половині зустрічі, яка проходила в Лютежі, вишгородці п’ять разів вразили ворота суперника. М’ячі влітали на різні смаки. І після дальніх ударів, і після чудових колективних комбінацій. По перерві діях господарів з’явилася самовпевненість та деякий анархізм, а тому їм вдалося забити ще тільки один гол. Хоча реальних моментів було набагато більше. Хет-триком у цьому поєдинку відзначився Вакульчик, ще по одному результативному удару в свій актив записали Кийков, Іванов та Якубчик.

«Діназ-2008»: Биховченко, Якубчик, Панімаш, Коблик, Півень, Вакульчик, Іванов, Гладчук, Кийков. Заміни: Сурмай, Кушнір, Хайлюк, Гриценко, Бабенко, Сідельников.

«Діназ-2007» також мав незаперечну територіальну та ігрову перевагу в битві з бородянською ДЮСШ, але на відміну від свої молодших партнерів так і не зумів хоча б раз вразити ворота. Тому нічия (0:0) їх засмутила. М’яч немов зачарований летів куди завгодно тільки не в ціль. Діназівцям потрібно вчитися, як долати насичену оборону суперника, котрий лишень кілька разів за весь матч переходив центральну лінію.

«Діназ-2007»: Д.Галка, Шульга, Сингаївський, А.Галка, І.Білявський, Аксьонов, Остапчук, Крижановський. Заміни: Дворський, Степура, Підгулько, Тарабан, Дука, Марчак, Заблоцький, Сербін, Шахневич, Ів.Редько, Іл.Редько.

Більше фотографій та відео дивіться на офіційній клубній сторінці в соціальній мережі FB та офіційному каналі в ютубі.

https://www.facebook.com/FC-Dinaz-491987270912403/

https://www.youtube.com/channel/UCOM8S6a4YOxFPGuXOfChBCQ

Коментувати:

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.

Наші партнери