Фатальний вечір для «Діназу-2»

Неділя, Червня 16, 2019 - 08:08

Нереалізований пенальті та вилучення прикрасили дербі на Вишгородщині.

«МЕЖИГІР’Я» (Нові Петрівці) – «ДІНАЗ-2» (Вишгород) – 2:1

Голи: Труський (75), Піскун (86) – Зубленко (9).

На 23-й хвилині Руслан Зубленко («Діназ-2») не реалізував пенальті.

«Межигір’я»: Полозенко, Казмірук, Возний (Труський, 40), Овчинніков, Гончарук, Грачов (Скидан, 46), Кот, Колодяжний, Давидовський (Білошицький, 46), Юзефович, Піскун.

«Діназ-2»: Павлушенко, Александровський, Заїка, Шевелюк (Клименко, 76), Зубленко, Дорошенко, Костюшко, Чернишов, Хаджинов, Шамрай, Лаврінченко (Пелагенько, 86),.

Вилучення: Дорошенко (після фінального свистка).

Матчі між цими клубами завжди мають внутрішній підтекст постійної конкуренції. Незалежно від того, хто і на якому рівні зустрічається. Не став виключенням і черговий поєдинок дорослих команд. Тим паче, що зійшлися вони в елітному обласному турнірі.

Перед наставником «Діназу-2» Анатолієм Блазунем напередодні гри постала воротарська проблема, котру він розв’язав, довіривши місце у воротах Дмитру Павлушенко. На інші позиції вийшли практично ті, хто найчастіше виступав у складі резервістів. І вишгородці розпочали зустріч досить активно.  Вже на дев’ятій хвилині Руслану Зубленко вдалося відправити м’яч у ворота «Межигір’я». Після подачі зі штрафного Олексієм Чернишовим, політ м’яча головою продовжив Аристах Александровський, а Руслан Зубленко ударом ногою з кількох метрів розстріляв голкіпера номінальних господарів.

Цей успіх надихнув діназівців на подальший штурм воріт Євгена Полозенко. Вкрай рознервований захист новопетрівців невдовзі припустився ще однієї помилки, збивши у карному майданчику Вадима Шамрая. Рефері тут же вказав на одинадцятиметрову позначку. На жаль, Руслану Зубленко не вдалося оформити дубль з пенальті, бо в цій дуелі переможцем вийшов воротар «Межигір’я».

Цей момент став ключовим для відновлення психологічного стану господарів. Поступово вони прийшли до тями і вже самі почали загрожувати володінням «Діназу-2». Та якщо у першому таймі говорити про їх повне відновлення й годі, то ось під час перерви Роману Пахолюку вдалося розбурхати своїх підопічних і достукатися до їх свідомості. Підсилили гру межигірців й заміни, зроблені перед та під час перерви. В другому таймі територіальна перевага повністю перейшла до господарів і, створивши кілька гострих моментів, вони врешті-решт досягли успіху. Владислав Труський точним ударом з близької відстані вдало завершив зусилля партнерів.

Відчувши присмак крові, новопетрівцям невдовзі вдалося дотиснути вишгородців. Олег Скидан подав від кутового прапорця, Владислав Юзефович головою скинув м’яч під удар Ярославу Піскуну, котрий вдруге змусив капітулювати голкіпера Дмитра Павлушенко.

«Діназ-2» міг врятуватися від поразки за три хвилини. Організувавши швидку контратаку правим флангом, номінальні гості переправили м’яч на Дмитра Клименко, котрий тут же віддав чудовий пас вперед на Данила Пелагенько, що дві хвилини тому вийшов на заміну. Але наш півзахисник не зумів переграти воротаря Євгена Полозенко, котрий вискочив назустріч і скоротив кут обстрілу.

Поразка залишила діназівських резервістів внизу турнірної таблиці. Проте у них є шанс в заключному турі першого кола покращити настрій перед тривалою перервою. Для цього наступної суботи обов’язково потрібно вдома перегравати ДГ «Шевченківське».  

Коментувати:

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.

Наші партнери