Дві осічки діназівців

Вівторок, Травня 14, 2019 - 12:56
,

Вишгородці не зуміли взяти очки на виїзді.

Чергові поєдинки юнацької першості України наші команди провели на Дарниці проти лідера восьмої групи першої ліги київської КДЮСШ-Чемпіон. І в обох зустрічах підопічні Олександра Гончарова поступилися.

«Діназ» U-17 впродовж всього матчу на рівних боровся зі своїми опонентами, але за десять хвилин до фінального свистка пропустив вирішальний м’яч. Після удару суперниками шкіряна куля «зняла павутину» в «дев’ятці» діназівських воріт. Час аби забити ще залишався та у вишгородців просто не вистачило сил аби щось змінити в грі. Отож, мінімальна поразка 0:1.

«Діназ» U-17: Напісочний, Шостак, Зінченко, Воронін, Панасюк, Добровольський, Москальчук, Півень, Лисневич, Підлужний, Жовтенко. Заміни: Семененко, Донець, Александров.

«Діназ» U-15 та ровесники з КДЮСШ-Чемпіону в першій половині не відзначалися. Доля зустрічі вирішилася за 15 хвилин до завершення поєдинку. Спочатку суддя призначив сумнівний пенальті у ворота гостей, а згодом киянам вдалося реалізувати черговий штрафний, якими рефері просто «обклав» ворота вишгородців – 2:0 на користь господарів.

Склад «Діназу» U-15: Кузуб, Чередник, Єрмачков, Калашник, Віхляєв, Пархоменко, Крижановський, Крікужас, Савинець, Андрюшенко, Маткевич. Заміни: Ніканоров, Ковальов, Дяченко, Найдьон, Онуфрійчук.

Більше фотографій та відео дивіться на офіційній клубній сторінці в соціальній мережі FB та офіційному каналі в ютубі.

https://www.facebook.com/FC-Dinaz-491987270912403/

https://www.youtube.com/channel/UCOM8S6a4YOxFPGuXOfChBCQ

Коментувати:

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.

Наші партнери